Varto’ya Atanan Doktorlara Çiçekli Karşılama

Muş’un Varto ilçesinde yaşanan olayların ardından devlet hastanesine atanan 2 doktor, acil polikliniğinin önünde mahalle muhtarları ve hastane yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Varto’ya Atanan Doktorlara Çiçekli Karşılama

Yaklaşık iki ay önce yapımı tamamlanan Varto Devlet Hastanesi; 4 uzman, 4 pratisyen ve 124 personelle hizmet vermeye başlarken, 15 Ağustos’ta meydana gelen olaylar nedeniyle 18 sağlık personeli tayin istemişti. Personel sıkıntısının yaşandığı Varto Devlet Hastanesine atanan Doktor Ali Nazım Güzelbağ ile Berivan Harman, Kültür Mahallesi Muhtarı Naim Özer ve Gümgüm Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Geldi ile Başhekim İhsan Güney ve hastane çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

İlçeye gelmek istemeyen doktorların bir an evvel gelmelerini tavsiye eden Gümgüm Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Geldi ve Kültür Mahallesi Muhtarı Naim Özer, doktorlara görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Abdulbaki Geldi, “Her iki doktorumuz da hoş geldi. Varto insanımız misafirperverdir. Kendileri insanlarımıza iyi davranırsa, insanlarımızda onlara iyi davranacaktır. Görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler