Vay Cem Yılmaz vay, yine bir esmerle...

Türkiye’nin en çok güldüğü ünlü komedyen Cem Yılmaz yine paparazzilere yakalandı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni gözdesiyle yakalandı. Yeni gözdesinin de esmer olması "Cem esmer seviyor” yorumları yaptırdı.

Vay Cem Yılmaz vay, yine bir esmerle...

Türkiye’nin en çok güldüğü orijinal komedyen, en çok güldüren Cem Yılmaz’ın aşk hayatı çalkantılı şekilde devam ediyor. Daha önce de birçok isimle aşka yelken açan ve genelde gezdiği ve aşk yaşadığı kızların hepsi esmer olan Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam yine bir esmer güzeliyle yakalandı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam yine Asmalımescit’teydi. Yanındaki esmer kız arkadaşının kimliğini açıklamak istemeyen ünlü komedyen ‘Siz zaten işinizi bilirsiniz’ diye konuştu.

>Asmalımescit’teki Soho Otel'de gecenin geç saatlerine kadar eğlenen ünlü komedyen, mekandan sevgilisi olduğu öne sürülen ve daha önceden de 2 kez görüntülendiği esmer bir güzelle ayrıldı. Gece sonunda rahat tavırlarıyla şaşırtan Cem Yılmaz'a yanındaki esmer güzel sorulunca, bombayı patlattı.

>"Sizi alakadar etmez" diyen Cem Yılmaz, daha sonra gazetecilere "Siz işinizi bilirsiniz, yanlış bir şey yazmasınız zaten!" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz