Görüş Bildir

'Yasinler' Diyarbakır'da on bin aileye kurban eti ulaştırdı

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, 'Yasinler kurban dağıtmaya devam ediyor' kampanyası kapsamında yaklaşık on bin aileye kurban eti ulaştırdı.

'Yasinler' Diyarbakır'da on bin aileye kurban eti ulaştırdı

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan, ‘Kurbanınız kardeşliğe olsun, Yasinler kurban dağıtmaya devam ediyor' kampanyasında binlerce muhtaç aile et dağıtımı yapıldığını söyledi.

Furkan, başlatmış oldukları kampanyaya hayırseverler tarafından büyük bir teveccüh olduğunu belirterek, “Bu kurbanları güzel bir şekilde mağdur ailelere ulaştırdık. Kestirmiş olduğumuz küçükbaş kurbanlık sayısı 941. Bu da ortalama 10 bin aileye ulaştığımız anlamına geliyor. Üye ve gönüllülerimiz özverili bir şekilde, Yasinlerin unutulmaması için özel olarak bastırmış olduğumuz tişörtler ile kurbanlarını dağıttılar.” dedi

YASİNLER DAĞITTI

Yasin Börü, Riyad Güneş, Hüseyin Dakak ve Hasan Gökgöz'ün, Umut Kapısı Gıda Bankası tarafından kesilen etlerin dağıtımı sırasında PKK/HDP'liler tarafından katledildiklerini anımsatan Furkan, “Onlar, böyle yapmakla ‘Yasinleri' bitirebileceklerini sandılar. Ama Allah hamdolsun binler Yasin oldu. Bu kardeşlerimiz Rablerine ulaştı. Kaybeden yine zalimler oldu. Yasinler daima kazançlı çıkacak.” diye belirtti.

Furkan, son olarak  “Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Umut Kapısı Gıda Bankamız ve 11 kardeş derneğimiz ile birlikte çalışmalarımız sürdü. Çok bereketli geçti. Biz inanıyoruz bu şehitlerimizin kanının bereketidir. Bayramda 4 gün boyunca çalışan gönüllü kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi