Yenişehir Kaymakamı esnafla bir araya geldi

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, esnafla bir araya gelerek, esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

Yenişehir Kaymakamı esnafla bir araya geldi

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Şehitlik Mahallesinde bulunan esnafla bir araya gelerek, esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta esnafın yanında olan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

İlçede ikamet eden vatandaşların öneri ve taleplerinin kendileri için her zaman ön planda olduğunu belirten Beşikci,

“İlçemiz için yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın önerileri ve taleplerini almaktayız. Bu bizim için her zaman ön planda ve öyle olmaya da devam edecek. Vatandaşlarımız ve esnafımızla birlikte daha yaşanılabilir bir Yenişehir için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Şehitlik Mahallesi esnafı

“Bizlere abi gibi destek olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve her yerde karşılaştığımız güler yüzlü altın kalpli başkanımıza sonsuz teşekkürler. Yapılacak çalışmalar hakkında bizleri can kulağıyla dinleyip en hızlı şekilde çözüm üretiyor. Allah ondan razı olsun. Yenişehir daha güvenli, temiz ve problemsiz” ifadelerinde bulundu.

Haber merkezi

Kaynak: Diyarbakır Söz