Görüş Bildir

YKS sınavında, nüfus müdürlükleri açık olacak

ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle Diyarbakır'da bazı İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

YKS sınavında, nüfus müdürlükleri açık olacak

ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) nedeniyle Diyarbakır'a bağlı Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları 2019-YKS Sınavı nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla ilimiz Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Sur, Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlüğü 15 Haziran Cumartesi günü 07.00 - 17.00 ve 16 Haziran Pazar günü 07.00 - 15.30 saatleri   arasında açık tutulacaktır." denildi.

Açıklamanın devamında, "TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde, değerli kağıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı müracaatının alınması sağlanacak olup, başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir." denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi