Zeki Alasya'ya ağlıyor herkes!

Usta oyuncu Zeki Alasya yaşama veda etti. Zeki Alasya, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri Koç Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyordu. Usta sanatçı bugün saat 10:30 sıralarında yaşama gözlerini yumdu.

Zeki Alasya'ya ağlıyor herkes!

 Usta sanatçının vefatıyla yasa boğulan ünlü isimlerden Ayşen Guruda, Derya Baykal ve Müjdat Gezen Habertürk'e konuştu.

AYŞEN GRUDA                   

"Tüm Türkiye’mizin başı sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun.  Zeki Alasya deyince aklıma neşe, akıl, zekâ arkadaşlık, çocuksuluk, dürüstlük geliyor diyen Gruda spikerin aklınıza gelen bir anınız var mı sorusuna ise "Şu anda inanın çok üzgünüm hiç bir şey gelmiyor aklıma herkesin başı sağ olsun" dedi.

DERYA BAYKAL

"Karşılıklı oynamıştık Öteki Türkiye'de pamuk bir insan bir dost ağabey arkadaş yeri doldurulamayacak bir usta geliyor aklıma çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim çok şaşkınlık içerisindeyim."

MÜJDAT GEZEN

"Kardeşimi kaybettim çok üzgünüm. Sanatçılığını konuşmaya zaten gerek yok. İnsan olarak çok başka biriydi kazandığı parayı hep hayır işlerine harcardı. Hep neşeliydi herkese yardım ederdi. Pek çok öğrenci yetiştirdi."

HALE SOYGAZİ

"Çok üzgünüm. Hayata hep pozitif bakardı. Güzel enerjisi sete de yansırdı. Sayesinde çok eğlenirdik. Hepimizin başı sağolsun..."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler