100 DÖNÜMLÜK ARSA DİYARBAKIRSPORA BÜYÜK ZARAR VERİYOR

Herkes arsanın pesinde Diyarbakırspor kimsenin umurunda değil.. Arsayı satmak için hepsi pusuda bekliyor.. Çok yazık.. Sahipsiz memleketin sahipsiz takımı.. Maalesef herkes menfaat çıkar peşinde olduğu sürece sporda bir adım bile atamayız.. Ki geride olmayı hak ediyoruz.  Bu konuda ilçe ve semt takımları Diyarbakır'ı geçti.

            Diyarbakırspor'un henüz durumu belli değil..  Depremden dolayı kalan maçları oynamayan Diyarbakırspor kendi grubunda liderdi.. Bir an önce tescil edilip BAL ligine alınmasını bekliyoruz.. 3 yıldır yerinde sayan bir adım illeri gidemeyen Diyarbakırspor'un acilen sportif başarı yapması lazım..

                  Düştüğü bu durumdan kurtulup hedefine çabuk ulaşması lazım.. İnanın eğer 100 dönüm arazi olmazsa daha güzel olabilirdi.. Gelen yönetiminlerin gözü arsayı satmakta.. Herkes menfaat peşinde.. Diyarbakırspor'un önünde büyük engel.. Bakınız birçok Anadolu takımı dibe vurdu yeniden yapılandı şimdi çoğu yine profesyonel liglerde mücadele ediyor. Diyarbakırspor ise hala yerinde sayıyor. Bu şehirde Diyarbakırspor düşmanı çok..  Diyarbakırspor'un tekrar profesyonel liglere çıkmasını istemeyen  çok var..

                 Biliyorlar Diyarbakırspor geri gelirse çoğunun ekmeği kesilecek.. Bu konuda Diyarbakırlı olanlarda çok vefasız.. Hemen terk ettiler.. 11 yıl süper lig görmüş memleketin ismini en güzel şekilde temsil etmiş bit takımdır Diyarbakırspor.. Kendi şehrinde ihanete uğramış.. Gelenler bitirmek için ellerinden ne gelmişse yapmışlar..  Yazık bir kente mal olmuş yarım asırlık bir değer kişilerin ego ve menfaatlerine kurban gitmiş ..

                Yalnızlığa terk edilmiş Diyarbakır'da eskisi gibi Diyarbakırlı kalmadığı için kimsenin umurunda değil millet yağmur nerde yağarsa tarlasını oraya götürüyor menfaat olayı çıkınca bütün değerlere bu şehirde yok olmaya mahkûm olmuş sonradan bu şehre gelenler gelenek örf ve adetlerimizi bozmuş umursamaz bir toplum yapısı ortaya çıkmıştır

               Diyarbakırspor bunun dışında bölge takımlarına ağabeylik yapmıştır sıkıntıda olan kulüplere destek olmuş elinde fazla kalan futbolcularını bölge takımlarına destek amaçlı   karşılık beklemeden kiralamıştır. Diyarbakırspor bu şehrin sporundan uzaklaştırılmıştır  ve şehrin halı ortada hep hüsran bu memlekette Diyarbakırlıdan çok yabancılar konuşuyor her taşın altından onlar çıkıyor.  yerlilerde memlekete sahip çıkma duygusu sıfır n

      Herkes iyi bir izleyici olmuş seyrediyorlar . Nerde o güzelim eski Diyarbakırlı güzel insanlar Diyarbakır'a ve Diyarbakırspor'a sahip çıkanlar şimdi insanların bile kalitesi düşmüş çok ucuz adamlar para ile makam mevki sahibi oluyorlar para her şey değil önemli olan kişilik ve dik dürüştür ben bir Diyarbakırlı olarak Diyarbakırspor'u soyan çırpan kişileri önce allana havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum.