DİYARBAKIR’DA BUGÜN MİLLİ BAYRAM

Diyarbakır'da milli heyecan milli maçın Diyarbakır'da oynanması bizim için gurur vericidir. Bugün bütün Diyarbakır milli takımımızı en güzel şeklîde ağırlayacaktır. her şey tamam milli maç nedeni ile bozuk saha tamamen düzeldi.  Stadın etrafında çevre düzenlenmesi oldu bu konuda büyük şehir belediyesi çok yoğun çalıştı. TFF özel kendi çim ekibini getirerek sahanın çok çabuk düzelmesi sağlandı .koltukkar değişti stadımız yeni i bir çehre kazandı. Bunlar hepsi kısa sürede yapıldı.    

                  TFF nin katkıları çok oldu bu konuda başta TFF başkanı sayın Mehmet Ekşioğlu hemşerimiz  Diyarbakırlı iş adamı   TFF   2. başkanı Murat Aksu'nun   çabaları ile milli maç burada oynanacak emmeği gecen herkese teşekkürler.. Diyarbakır'ın  böyle güzel milli bir organizasyona ihtiyacı vardı.  bizde şehrimize gelen bütün misafirlere misafir perliğimizi göstereceğiz  Milli takımımıza sahada  büyük bir destek vereceğiz  

                   1200 İskoçyalının şehrimize gelmesinde güzel hem ülkemizi tanıyacaklar sonra Diyarbakır'ı tanıyacaklar  ve tanıtacaklar mukaddes şehrimizin  kültürel tarihi yerlerini görecekler  tarihin merkezi Mezopotamya'nın  kalbi Diyarbakır tanımaları  bizim için çok iyi çok geçte olsa bir milli maçını burada oynanması  bizim açımızdan çok ıyı herkese çok görev düşüyor başta ülkemizi sonra şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeliyiz ki illerde bu tür mili maçlar şehrimizde oynansın …

                   Diyarbakır taraftarları centilmen bir şekilde tribünlerde millî takımımıza destek verecek .şehir olarak bu gün bu heyecanı yaşayacağız maçı Diyarbakır milyonlarca insan    ülke  içi yurt dışında tv karşında izleyecekler.. Bu bizim şehrimiz için büyük bir reklamdır.. Diyarbakır'ın uzun zamandır böyle güzel bir milli maça ihtiyacı vardı …  Bu konuda yardımcı olan Türkiye İskoçya maçının kentimizde  oynanmasını sağlayan emek veren herkese teşekkürler ..

.          Diyarbakır halkıda bu gece milli takıma sahip çıkıp bağrına basıp en güzel desteği verecek ülkemizi avrupa arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Diyarbakır'ın milli takıma nasıl sahip çıktığını herkes görecek inşallah dileğimiz temennimiz milli maçların  burada daha çok oynanmasıdır Bu konuda emeğini esirgemeyen herkese Diyarbakır adına çok teşekkürler.