DİYARBAKIRSPOR ABANT’TA GÜÇ DEPOLUYOR

Güneydoğunun incisi sarkın yıldızı Diyarbakırspor  eski günlerine geri dönmenin hesaplarını yapıyor..  Diyarbakırspor Bolu Abant'ta 2.yarı hazırlıklarına hızla devam ediyor.. Ligin üstünde bir kadro kuran yaptığı transferlerle gündemleşen Diyarbakırspor en kısa sürede eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor..

Bu konuda başkan transfer konusunda hiçbir şeyden çekinmiyor.. Ligin üstünde kurduğu kadroyu bir daha ki yılda 3.ligde kullanmanın hesaplarını yapıyor.. Çok geç bile kalındı?.. Şu anda Diyarbakırspor'un profesyonel liglerde çok iyi bir yerde olması gerekiyordu. Liglerin başlamasına az bir süre kaldı..

Bir zamanlar bölgede fırtına estiren Diyarbakırspor'un  yeniden eski günlere gelmesini taraftarlarda çok istiyor.. Diyarbakırspor'un yokluğu şehirdeki “futbol heyecanını da” bitirdi.  Yeniden ayağı kalkması için başkanın ve birazda vefalı taraftarların dışında kimsenin Diyarbakırspor'a sahip  çıkmaması elbette bizi üzüyor..

BU ŞEHİRDE TEKNİK ADAMLAR DIŞARDA NEDEN GÖREV YAPMIYOR

Bu şehirde iyi gün dostu çok, ama kötü günde kimse yok.. Gemiyi terk edenlerdir o dostlar?.. Diyarbakırspor 10 yıl süredir amatör ligde ölüm kalım mücadelesi verdi.. Şimdi yeniden yapılanmanın ve ayağı kalkmanın hesaplarını yapıyor..

Bu iş yalnız  olmaz, şehirden de destek alması lazım.. Diyarbakırlı iş adamlarımız ve iş sahibi hemşerilerimizin Diyarbakırspor'a sahip çıkması en büyük isteğimizdir…

Diyarbakır'daki teknik adamlar neden Seyrantepe'yi geçemiyor? Çünkü aralarında birlik beraberlik yok.. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor, ya da işini bozuyor buda onlara zarar veriyor..

Aşabilmeleri için illa ki, önce birbirlerine sahip çıkıp destek olacaklar, birbirlerine yardımcı olacaklar.. Arkadaşlarını arkalarında laf ve dedikodu ile vurmayacaklar birlik olup kenetlenecekler.. Başarı  ancak böyle olur.. Yoksa kuyu kazmakla hiçbir şey olmaz     Diyarbakır'ın dışında çalışamazlar..

    Bir konuda gecen yıllardan kalan bir sıkıntı basın Tribünü koltuklar ve mescit   çok bakımsızdı… Toz duman içinde..

Basın mensubu arkadaşlar çok rahatsız oluyor..

Sayın Gençlik spor müdürümüz Barış Kaçmaz geçen hafta bir düzenleme yaptı..

Her şey temiz ve hijyen oldu mescit lavabolar,,

 Wc ler  pırıl pırıl  temiz!..

Bu konuda basın olarak emeği geçem herkese ve Gençlik spor müdürümüz sayın Barış Kaçmaz'a   teşekkür ederiz.