DİYARBAKIRSPOR PUAN KAYBETTİ

Diyarbakırspor daha önce oynadığı 4 maçı kazanan ve gol yemeyen Diyarbakırspor  yolspor karşısında zorlandı  ve bir puanı razı oldu. Bu hafta çetin zorlu bir rakiple oynadı Diyarbakır yolspor  bir tarafta transfere büyük harcama yapmış takım bir tarafta az bütçe ile kurulmuş kosan genç bir takım Diyarbakırspor 6hafta olmasına rağmen ideal kadrosunu halen bulmuş değil orta saha ve gol bölgelerinde takım aksıyor.

               Madem sezon öncesi 27 ye yakın transfer yapıldı takımda göze batan o formanın ı hakkını veren futbolcu saysan elin parmaklarını geçmez Diyarbakırspor henüz ismine yakışan futbol oynamıyor bunu Yol spor maçında herkes gördü.  Koşan dirençli genç akımlar karşısında Diyarbakırspor zorlanıyor istediği sonuçları alamıyor.

           Haftaya Bismil maçını bay geçecek olan Diyarbakırspor'un bu boşluğu iyi değerlendirmesi lazım  rakiplerinde bir özelliği hiçbir maçta oynamazlar ama Diyarbakırspor'a gelince çok agresif hırslı mücadele ediyorlar.

 Keşke tek Diyarbakırspor'a değil bütün maçlarda aynı futbolu oyunu oynasalar Diyarbakırspor'a karşı böyle oynamaları elbette bizi üzüyor Diyarbakırspor'un kendi şehrinde bu kadar istediği ilgi alakayı görmüyor.

               Diyarbakırspor yönetiminin de iyi bir kadro kurup hepsinin hakkndan gelecek kadro kurması lazım Diyarbakırspor bu grubu sürünerekde olsa geçer kimsenin para harcamadığı bir ligde çok para harcayan bir takımın şampiyon olup çıkmaması çok ayıp olur play of maçlarını kaldıracak bir kadrosu yok ara dönemde acilen aksayan ihtiyaç duyulan bölgelere takviye şart bunu yapmazsa işi çok zor bekleyecek göreceğiz biz eksiklderi gördük tespıt ettik neşteri kurmakta teknik ekibe düşüyor

            Inşallah Diyarbakırspor hedeflediği şampiyonluğu yakalar tek isteğimiz bu alt ligler batak ve çamur Diyarbakırspor'un acilen bu yerlerden çıkması lazım bu yer ne bu kente nede Diyarbakırspor'a yakışıyor.

Diyarbakırspor destek konusunda yalnız bırakılıyor bütün yük başkanın omuzlarına bırakılmış bu doğru değil yeri geldiğinde hepimiz Diyarbakırsporluyuz diyoruz Desteğe gelince herkes kaçıyor allana emanet .