DİYARBAKIRSPOR YENİŞEHİR’İ RAHAT GEÇTİ

Haftayı bay geçen Diyarbakırspor bu hafta Yenişehir Belediye sporla oynadı.  Yenişehir belediye sporda geçen hafta Şırnak Petrol sporu net bir skorla 3-1 yenmişti Diyarbakırspor hızlı başladı ve gollüde erken buldu .Topa hakım olan basan gol arayan taraf Diyarbakırspor'du erken gelen gol rakibin direncinde düşürdü .

                   ilk yarıda 2 maçın ikinci yarısında 2 gol bulan Diyarbakırspor gol yollarında biraz daha becerikli olsa maç 4 -0'dan daha farklı olabilirdi. Önemli olan 3 puandı Diyarbakırspor'un bütün maçları önem arz ediyordu. Mutlaka kazanması lazımdı.  Zirve hesapları yapan takımlar hepsi maçlarını kazandı Diyarbakırspor'da   Yenişehir Belediye sporu yenerek yoluna devam etti. diğer takılarımızda haftayı puansız kapatılalar.

                     Her sezon aynı hatalar yapılıyor Diyarbakırspor  evinde oynadığı 3 maçta  4 puan topladı alabilecegi kazanacağı maçları kazanması lazım   üstekiler bir seri yakaladı ve işi sıkı tutyorlar Diyarbakırspor zor maçlarını oynadı ilk yarını son maçına kadar ligin rahat ideaası olmayan takımlarla  oynayacak 

               2.yarıda aksayan ihtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılması lazım bu yıl 3.lige çıkmak  avantaj  Diyarbakırspor 3 rakiple mücadele ediyor . takım sayımız bu ligin kaderi Diyarbakır takımlarına bağlı Diyarbakırspor şampiyon olup 3.lige çıkarsa 1 takımız ekstradan ligde kalacak aksi hale şampiyon çıkmazsa 1 takım ligde kalacak 4 takım küme düşecek statü gereği

                     Birlik beraberlik zamanı takımlarımız birbirlerine destek olursa takımlarımızın menfaatine olur . yoksa yine komşu il ve ilçe takımlarının ekmeğine yağ süreriz. bu konuda şehirden maddi manevi destek olması lazım  diğer takımlara musluk açık her istekleri yerine getiriliyor Diyarbakırspora gelince bütün kapılar  kapanıyor.

              Bunun örneği başka şehirelrde  yok şehirin ismini taşıyan bütün takımlara valilik belediyeler yardım ediyor .Her konuda destek çıkıyorlar.  Diyarbakır'da Diyarbakırspor'a destek çıkan kimseyi görmedik . Başkan kendi parasıyla kendi imkanları ile bir şeyler yapmaya çalışıyor yalnız bırakılıyor. Biraz da işi bilen adamlarla çalışsa daha iyi olur. iyi günde herkes vardır önemli olan kötü ve dar günlerde sahip çıkmaktır.

        Buradan  Diyarbakırlılı olanlarada sitem ediyorum . Diyarbakırspor neden sahipsizliğe itildi yalnız bırakıldı . Takımdan neden küsüldü Diyarbakırspor'un ne suçu var günah keçisi ilan edildi. .Sonradan bu şehire yerleşenler Diyarbakırspor'u sevmiyor bitmesi içinde dua ediyorlar. Diyarbakır'da seyirci kalıyor buda şehrimize zarar veriyor.

                  Burada iş Diyarbakır halkına düşüyor. Takımınıza sahip çıkın çıkmazsanız burada yabancıların sözü geçer . Diyarbakırspor bu şehrin ismini taşıyan çok önemli bir unsurdur değerdir. Mutlaka bir gün eski güzel günlerine dönecektir. Bu şehirde bu kadar ezilmesi hor görülmesi hiç hoş değildir . Diğer takımlara verilen imkanlar Diyarbakırspor verilsin.  Çifte standart bu şehre yakışmıyor .