ŞİDDETİNİ GÖSTEREN KÜFÜR DÜNYASI!? (V)

Sevgili okurlar…

İsrail, İslam toprağı olan Gazze’de giriştiği “soykırım vahşetine” kesintisiz devam ediyor... 1,5 ay oldu... Ölenlerin sayısı 13 bini aştı... Çoğunluğu çocuk, bebek ve kadın, sivil kesim... Siyonist İsrail bu vahşetini, dünyaya meydan okurcasına yapıyor ve yapabiliyor?

Sahte demokrasinin perdesi altında sözde kendini medeni gösteren dünya, sus pus kesilmiş... “Deve kuşu” misali, kafayı kuma gömmüş İsrail’in mezalimine çanak tutuyor... İsrail de Gazze halkına yönelik mezalimini, edepsizliğini, insanlık dışı vahşi katliamını, fütursuzca sürdürüyor…

***

İslam dünyası deseniz, halk deyimiyle esamileri okunmuyor… Bölük pörçük olmuşlar... Siyonizm’in ve emperyalizmin piyon liderleri yüzünden; “ağızlarını bıçak” açmıyor... Açan varsa da Gazze’yi ve Gazze’yi kahramanca savunan Hamas’ı hasım görüyor, İsrail’in giriştiği zulme cevaz veriyor… İşte, Bahreyn Kralı Salman bin Hamed bin İsa el-Halife, Gazze'de katliam saldırıları yapan İsrail'i destekleyerek, “Hamas'ı açıkça ve kesin bir dille kınıyorum” diyebilecek kadar zilletleşiyor.. Yazıklar olsun, binlerce kez yazıklar olsun ki; “Müslüman” kimliğini taşıdığı için?

***

Mevcut yaşanan hal ve gösterilen tepki düzeyi sineye çekilecek değil… Mezalim var, zulmün enva-i şekli var? Ama insanlık “insanlık vasfını” yitirmişçesine, yaşananlara seyirci! Resmi büyüttüğünüzde bugün, Gazze ve Filistin? Ya yarın... Belki sıra Mısır’a, belki sıra Beyrut’a?.. Ne malum Suudi Arabistan’a sıra gelmesin... Ya da İslam dünyasının umut beslediği, Türkiye olmasın?

***

Siyonizm’in ve emyeryalist haçlı zihniyetin, zaten ana hedefi de bu! Onun için kimse “bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” diyemez... Kaldı ki Ortadoğu’da hiçbir ülke şu an “güven” içerisinde değil… Tablonun verdiği perişanlık içerisindeki insanlık dışı bu hal artık muhaldir, kurtuluşa imkân yoktur…

***

İlla ki İslam dünyasının kendini diriltmesi gerekir... Toparlanacak, iman şuuruyla, tarihinin, medeniyetinin, kültürünün bayrağını yeniden dalgalandıracaktır. Ki o zaman; İslam coğrafyası, huzuru, istikrarı, güveni, barışı, kardeşliği, birliği ve dirliği tesis edebilsin... Yoksa, izmihlalden kaçışı yoktur... Çökmeye mahkûmdur...

***

Ne diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Gazze’yi hayatta tutacağız ki İslam dünyası çökmesin...” İşte bu hakikat karşısında samimi ve ihlaslı Müslüman halkın bir araya gelmesi, büyük bir ittifakla, namus ve haysiyet kervanlarını oluşturarak, Siyonist İsrail’e gereken dersi vermesi lazım... Ama diyeceksiniz nerde o mahviyet? Ne yazık ki yok… Olunmadığı da inkâr edilemez bir gerçek... Yoksa, terörist İsrail devletine gerekli şamar indirilmiş olacaktı?

***

Bakınız, Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, Âl-i İmrân suresi 139. Ayetinde, bizi açıkça uyarmaktadır... Uyarıyı dikkate aldığımızda, gelebilecek müjdeyi de bize söylüyor… “Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz.”

***

Ayetin mefhumu muhalifi, eğer ki mümin ve iman şuuruna sahip değilseniz, siz üstün değilsiniz… Eğer ki müminseniz siz üstünler üstünüsünüzdür... İslam dünyasının mümin olma vasfını yitirmemesi gerekir. İslam dünyası ve milleti sadece lafız ve kelimeden ibaret değildir... “Ben müminim” deyip, başka da bir cihadın yoksa, sen peşinen kaybetmişsin demektir…

***

Ne hazindir ki bugün, bir avuç Yahudi bozması, bu hali İslam dünyasına yaşatıyor. Hem de soykırıma dayalı, zulmünü fütursuzca yerine getirerek, yapıyor... İşte bu zilletliğe karşı halk deyimiyle “Ya herro, ya da merro…”

***

Müslüman olarak ya “mümin” olacağız... Ki o mümin olma şiarıyla ittifak edeceğiz. Ki bunu fiilen ortaya koyup, küfür dünyasıyla, “hilalin” bayrağını haçlıya karşı dalgalandıracağız... Ya da bugünkü gibi sahte, uyduruk deyimlerle, vergisi olmayan, iman şuurundan yoksun, içi boşaltılmış “Müslümanlık ve Müminlik” kılıfında, Siyonizm’e ve emperyalizme boyun eğmeye devam edeceğiz!

***

Maalesef; “Görünen köy kılavuz istemez” misali… Her şey orta yerde. Netice itibariyle; bu hal muhal ya yeni hal ya izmihlal! Bu söz, Bediüzzaman Said-i Nursi Hazretlerinin bilimsel bir ifadesidir.

Evet, “BU HAL MUHAL YA YENİ HAL YA İZMİHLAL!”

Kendimizi toparlayıp yeni bir hale girmemiz lazım… Aksi takdirde yok olmaya doğru gitmekten kendimizi kurtaramayız. Gazze’nin bir İslam diyarı olduğuna tarih şahittir. Ama ne yazık ki kanı bozuk bir avuç Yahudi bozmaların tasallutundan kendini kurtaramıyor.

***

Olup bitene karşı iman şuuruna sahip her Müslümanın haykırdığı gerçek şudur…

Ey İslam dünyası!

Ey İslam ümmeti olan Müslümanlar…

Ey, İslam devletlerinin liderleri…

Siz…

“İslam’a, Müslümanlığına, Kur’an’ı Kerim’e ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e karşı samimi misiniz?!

Siz, iman edenlerden misiniz?!

Eğer, edenlerdenseniz?

O zaman yaşanan vahşete karşı neden, “korkaklık, pısırıklık” içerisinde, zilletleşiyorsunuz?

Neden kaçıyorsunuz?

Neden süt dökmüş kedi gibi ağzınızı bıçak açmıyor?

Daha kaç bin Gazze halkının kanı akacak?..

İslam dünyasının içine düştüğü daha nice “zilletlikler” olacak ki uyanasınız!

Demek ki, samimi değilsiniz…

Demek ki, iman şuuruna sahip değilsiniz.

Demek ki, Müslümanlığınız lafızdadır…

Demek ki, İslam bayrağına samimi değilsiniz…

Mert değilsiniz…

Ciddi ve ihlaslı hiç değilsiniz…

Olmadığınız içindir ki Siyonist Yahudi İsrail. Gazze’deki Müslümanları “soykırımdan” geçiriyor…

Bil ki senin bu korkaklığın senin sonunu getirecektir… Bugün Gazze, yarın Mısır, diğer bir gün Türkiye… Haçlı ve Siyonist’ten her şey beklenir…

İşte AB, işte ABD, elbirliğiyle İsrail’e destek veriyorlar…

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya’da idi... Ki Gazze hadisesiyle “yüreği yanan, vahşeti durdurmak için gecesini gündüzüne katan” İslam dünyasının tek lideri…

Almanya’da Alman hükümetinin yüzüne karşı, AB’ye seslendi…

“Sizin İsrail’e borcunuz var... Bizim İsrail’e borcumuz yok...”

Velhasıl, İslam dünyası “gaflet ve dalalet” uykusundan uyanmalıdır…

Bir ve iri, diri olmalıdır.?

Bunu da Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın liderliği altında yapmalıdır…

Onun liderliği altında, İslam dünyası harekete geçmelidir.

Aksi takdirde boş teneke gibi ses vermekle bir yere varılamaz.

Gazze’de kan akmaya devam edecektir…

En derin saygı ve sevgilerimle.