Ebru Şallı Cem Yılmaz itirafından son perde! Takibi bıraktı

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz hakkında ortaya atılan iddialar sonrasında birliktelikleri onaylanmıştı. Son dakika haberlerde ortaya atılan iddialar da Ebru Şallı'nın Cem Yılmaz'ı takipten çıkardığı belirtildi.

Haberler 01.05.2017 - 16:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zaman zaman yaad türlü türlü aklar ile gündemden dümek bilmeyen ünlü manken Ebru all hakknda son dakika iddialar ortaya atlmakta. Eski manken Ebru all ile geçtiimiz Austos ay içerisinde birlikte olduu iddia edilen Cem Ylmaz birlikteliinde nstagram çkmaz yaand. Ebru all Cem ylmaz takipten çkard iddialar, sosyal medya adresini takip edenler tarafndan belirtildi. kili ilk olarak geride braktmz yaz birlikte görüntülenmi ve aralarnda bir ak olduu iddialar dillendirilmiti.

çeme ve Bodrum sonras ilikilerini stanbula tayan ve bir ekilde devam ettirmeyi baaran ikiliden Ebru all görünen o ki Cem Ylmazn adnn sürekli olarak farkl kadnlarla anlmasndan rahatsz oldu. Sklkla olu Kemalin annesi Ahu Yatuyla görüen Ylmazn ad ksa aralklarla Aslin Andonyan ve Özge Sabuncu isimleriyle anlmt. Bu iliki haberlerinin çkt srada herhangi bir tepki göstermeyen Ebru all, Ylmazn ad Fi dizisinde birlikte oynad Merve çaranla anlnca Ebru all tepkisini Cem Ylmaz takip etmeyi brakarak gösterdi.

Ana Sayfaya Git