Ayıp ama artık! Elçin Sangu ve Barış Arduç ismini yan yana kullanmayın yaa!

Ekranların en çok izlenen dizisi Kiralık Aşk’ın başrol oyuncusu Elçin Sangu hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Elçin Sangu ve Barış Arduç’un sürekli isminin yan yana kullanıldığı asparagas haberlere isyan eden Sangu, sevgilisine ayıp edildiğine vurgu yaptı.

Ayıp ama artık! Elçin Sangu ve Barış Arduç ismini yan yana kullanmayın yaa!

Star TV’den 21 bölümdür ekranlara gelen Kiralık Aşk dizisindeki Defne rolüyle yıldızı oldukça parlayan turuncu kafa lakaplı Elçin Sangu dizideki başrol partneri Barış Arduç ile isminin yan yana anılmasına isyan etti.

AŞK DEDİKODUSU RAHATSIZ ETTİ

Fenomen dizi Kiralık Aşk’ın Turuncu kafa Defne'si Elçin Sangu, 'Ömer karakterine hayat veren başrol arkadaşı Barış Arduç ile adının aşk dedikodusuna karışmasından rahatsızlık duydu.

“HAYATIMDAKİ KİŞİYE AYIP”           

Elçin Sangu, “Beni yolda kim görse, Barış'ı soruyor. Hayatımdaki kişiye (Yunus Özdiken) ayıp ya. Sevgilim olduğunu bile bile dedikodu çıkarıyorlar. Yoruldum artık" şeklinde isyanını dile getirdi.

HEM BARIŞ’IN HEM ELÇİN’İN SEVGİLİLERİ VAR

Elçin Sangu 4 yıldır Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Yunus Özdiken'in bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yaptığı herkesin malumu zaten.

Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay ve Barış Arduç'un aşkı, kahkaha tufanı 'Deliha' filmi ile başlamıştı. Yakışıklı ve beyefendi oyuncu Barış Arduç, ilk sinema filmi 'Deliha'nın akabinde ismini geniş kitlelere duyurdu ve kısa sürede genç kızların sevgilisi haline geldi. (Hürriyet)

ELÇİN SANGU KİMDİR

Kaynak: Diyarbakır Söz