Kiralık Aşk dizisinin üç güzel yıldızı; Elçin Sangu, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun kimdir?

İzleyicinin izlerken ekran başından ayrılmadığı, Twitter’da, Google’da, Facebook gibi birçok sosyal medya platformlarında hem dizinin hem de dizide oynayan güzel yıldızların takipçileri de dizi ile ilgili görüşlerini, yorumlarını ve önerilerini aktarıyor. Kiralık Aşk dizisi konusu kadar, güzelleriyle de göze çarpıyor. Peki, Kiralık Aşk güzelleri Elçin Sangu, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun kimdir, kariyerleri nasıl? İşte detaylar…

Kiralık Aşk dizisinin üç güzel yıldızı; Elçin Sangu, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun kimdir?

Kiralık Aşk Dizisinin güzel oyuncularını sizler için derledik. İsterseniz, dizinin başrolü turuncu yıldız Elçin Sangu ile başlayalım.

ELÇİN SANGU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA HANGİ DİZİLERDE OYNADI!

Elçin Sangu’yu Elçin Sangu yapan belki de Kiralık Aşk dizisinde oynadığı Defne karakteridir. Kiralık Aşk ile büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu oynadığı Defne karakterinin gerçek hayatta da kendisiyle örtüştüğünü bir röportajda söylemişti. Elçin Sangu kimdir ve kariyeri?

13 Ağustos 1985 İzmir Güzeli olan Elçin Sangu Aslan burcu. Çerkes asıllı olan güzel oyuncu Elçin Sangu, Üniversite öğrenimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, sonrasında ise 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştı.

Oynadığı Diziler ise şöyle; Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011) – Jale, Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013) – Nehir, Bir Aşk Hikayesi (2013-2014) – Eda, Kurt Seyit ve Şura (2014) – Güzide, Sevdam Alabora (2015) – Zeynep, Kiralık Aşk (2015-) - Defne

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?          

                             

Gelelim Kiralık Aşk dizisinin Yasemin’i Sinem Öztürk’e. Türkiye onu ilk kez Duvar dizisiyle tanıdı. Sinem Öztürk de Elçin Sangu gibi 30 yaşında ve İstanbul doğumlu. Arka Sıradakiler dizisindeki Gamze rolüyle gönülleri kazandı. ATV’de yayınlanan Huzur Sokağı’nda Şükran karakteriyle de oyunculuğunu konuşturdu. Arka Sıradakiler dizisiyle En İyi Gençlik Dizisi Aktristi ödülüne layık görüldü. Gözde Sinem Öztürk Kiralık Aşk dizisindeki kötü karakter Yasemin rolünü de başarıyla oynadığını söyleyip, rolü kendine yakıştırdığını belirtmişti.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR? O DAHA YENİ

İşte bir İzmir Güzeli daha. Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 İzmir doğumlu. Kimse tanımıyordu onu aslında. Ama yine Star TV’deki Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle kariyerine adım attı ve Hande karakteriyle izleyiciye kendini beğendirdi. Güzelliğiyle de adeta akıllara kazınan Melisa Şenolsun Kiralık Aşk dizisine Necmi ve Neriman’ın kızı Sude karakteriyle katıldı ve bu karakterle de oyunculukta çok daha güzel yerlere geleceğini gösterdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Recep Kaya