Görüş Bildir

Paramparça'dan Şükran Ovalı ile Şeytan Tüyü; vizyonda!

Paramparça 54. bölümünde karşımıza çıkan Şükran Ovalı, bu ara gündeme düşen Beyaz Show İZLE'nin de konuğu olan 'Şeytan Tüyü' filminin oyuncularından. Henüz vizyona giren 'Şeytan Tüyü'nün oyuncularından olan Şükran Ovalı'yı tanıyor musunuz? Pek tutmadı denilen 'Şeytan Tüyü', hakkında kısa bir konu bilgisi ve detayı

Paramparça'dan Şükran Ovalı ile Şeytan Tüyü; vizyonda!

Paramparça 54. bölümünde karşımıza çıkan Şükran Ovalı, bu ara gündeme düşen Beyaz Show İZLE'nin de konuğu olan 'Şeytan Tüyü' filminin oyuncularından. Henüz vizyona giren 'Şeytan Tüyü'nün oyuncularından olan Şükran Ovalı'yı tanıyor musunuz? Pek tutmadı denilen 'Şeytan Tüyü', hakkında kısa bir konu bilgisi ve detayı

Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Ayşe Melike Çerçi, Selen Uçer, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu , Emre Şen ve filmin yönetmeni Murat Şenöy’ün katıldığı özel gösterimde oyuncular filmi ilk kez birlikte izledi.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ : “HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAMAZDIK”

Filmin başrol oyuncusu Mustafa Üstündağ “Geçtiğimiz gün Ankara’da yaşanan olaylar hepimizi derinden üzdü. Bu zor günlerde gala yapıp hiçbir şey olmamış gibi davranamazdık. O yüzden galamızı iptal ettik. Ama filmi vizyona girmeden önce ekip olarak birarada izlemek istedik. Gala yerine özel bir izleme planladık. Filmimiz 18 Mart Cuma günü vizyona giriyor. Umarız bu zor günlerde biraz olsun halkımızın tebessüm etmesini sağlayabiliriz” dedi.

FİLMİN KONUSU

Metin (Mustafa Üstündağ) aracılık yaptığı kızları semtin ağır abisi Kürdo’ya emanet edip emekliye ayrılır.  Eski hayatına perde çekme ve platonik aşkı Neşe ile yeni bir hayat kurma hayali, komiser Asım'ın bir akşam evini basıp onu sorgu için karakola götürmesiyle suya düşer. Sermayelerinden Aynur hunharca öldürülmüştür ve Metin baş şüphelidir. Metin her ne kadar kızları Kürdo'ya devrettiğini söyleyip suçsuz olduğunu iddia etse de bir türlü Asım Komiser'i ikna edemez. Metin gerçek katili bulmak ve aklanmak için elinden geleni yapar.

Başrollerinde Güven Kıraç, Şükran Ovalı ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı ‘Şeytan Tüyü’ filminin ön gösterimi Trump Towers’da yapıldı. Ankara’da yaşanan terör saldırıları nedeniyle gecikmeli olarak yapılan organizasyon buruk geçti.İşte detaylar…

Gecikmeli olarak ve buruk başlayan gösterim, sadece filmin teknik ekibi ve oyuncuların katılacağı şekilde organize edildi. Buruk başlayan gecede film oyuncuları, yaşanan terör saldırılarından derin üzüntü duyduklarını ifade etti.

Bol kahkaha vaad ediyor!

Aracılık yaptıkları kızları semtin ağır abisine teslim eden ve ardından sermayelerinden birinin öldürülmesi üzerine baş şüpheli durumuna düşen Metin’in (Mustafa Üstündağ) başından geçen trajikomik olayları konu alan komedi filmi Şeytan Tüyü filmi bol aksiyonlu sahneleri, durumsal komedi tadındaki esprileri ile izleyicilere bol kahkaha vaat ediyor.

Yapımcılığını Rahşan Fesci ve Tolfa Afşin Kaya’nın, yönetmenliğini Murat Şenöy’ün, başrollerini ise Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Murat Serezli ve Haldun Dormen’in paylaştığı bol kahkaha ve aksiyon dolu “Şeytan Tüyü” filminin galası, 19 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde yapılacak.

İzmir özel gösterimi için 19 Mart Cumartesi günü Optimum’a gelecek olan filmin başrol oyuncuları Cinemaximum sinemalarında yapılacak özel gösterim öncesi hayranlarıyla buluşacak.

Filmin yapım ekibi, yönetmen ve başrol oyuncuları İzmirli sinemaseverlerle buluşacak. Başrol oyuncuları ve film ekibi daha sonra Optimum AVM Cinemaximum sinemalarında İzmirlilerle birlikte filmi izleyecek. Dev Ajans organizasyonu yapılacak İzmir özel gösteriminde film izleyenleri bol bol güldürecek.

Şeytan Tüyü 18 Mart’ta Vizyona Giriyor!

Senaryosu Armağan Tunaboylu’nun 2004 yılında yayınlanan “Yıldız Cinayetleri” isimli kitabından uyarlanan “Şeytan Tüyü” filmi vizyona 18 Mart’ta giriyor.

Güçlü oyuncu kadrosuna sahip incelikli ve aksiyon dolu bir komedi filmi olan Şeytan Tüyü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, iki sezondur Pazartesi akşamları zirvede yer alan ‘Paramparça’ dizisinin sağlam oyuncu kadrosuna, ekrana gelen 54. bölümünden itibaren ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Şükran Ovalı’ya, sosyal medyadan da övgü ve tebrik mesajları yağdı. Peki Paramparça dizisinin güzel oyuncusu Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı'nın hayatı ve oyunculuk kariyeri...

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Şükran Ovalı, eğitimini doğup büyüdüğü İzmir'de tamamladı. İlköğretim hayatına Mustafa Urcan İlkokulunda başlayan Ovalı, Ortaöğretimini Fevzi Çakmak Ortaokulunda tamamlamıştır. Öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelen güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Okulunda oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımını atmıştır. Yer aldığı ilk proje olan, Bez Bebek dizisinde 2 yıl rol alan güzel oyuncu, dizi devam ederken aynı dönemde ekranlarda yer alan aşk Yakar dizisine transfer oldu. Dizi kariyerinin ardından Alia ve Ev adlı filmlerde rol alan Ovalı, bu projelerde sergilediği performans ile beğeni toplamış ve ardı ardına gelen dizi-film teklifleriyle karşı karşıya kalmıştır.

Öpüşme krizi nedeniyle Paramparça dizisinden ayrılmak zorunda kalan Nurgül Yeşilçay'ın yerine düşünülen isim olan Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'nın da olur vermesiyle diziye dahil oldu.

ŞÜKRAN OVALI'NIN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Bez Bebek dizisi: 2007-2009 (FOX) Merve rolünde

Aşk Yakar dizisi: 2008 (Kanal D)

Alia filmi: 2008 - İpek Komiser rolünde

Ev filmi: 2009

Kahramanlar dizisi: 2009 (Show TV) Ayşe Komiser rolünde

Bir Bulut Olsam dizisi: 2009 (Kanal D) Bahar rolünde

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi: 2010 (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)

Reis dizisi: 2011 (atv) Nazlı rolünde

Kötü Yol dizisi: 2012 (Kanal D) Nuran rolünde

Leyla ile Mecnun dizisi: 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)

Avrupa Avrupa dizisi: 2013 Melisa rolünde

Cinayet : 2014 Umay Abalı

Şeref Meselesi dizisi: 2014

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir