Selin Ortaçlı Şahan Gökbakar jet hızıyla nikah masasına!

Recep İvedik filmleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve insanları gülme krizine sokan Şahan Gökbakar pek de ortalıklarda görünmüyordu. Ünlü komedyenin sevgilisi Selin Ortaçlı’nın hamile olduğu ve ikilinin acil evlilik kararı aldığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Selin Ortaçlı Şahan Gökbakar jet hızıyla nikah masasına!

EMRE ATEŞ

Selin Ortaçlı, bildiğiniz gibi Şahan Gökbakar’ın sevgilisi. İkili üç yıllık birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırma kararı verdi. Bu güzel haberin Gökbakar ve Ortaçlı ailelerini sevince boğduğu öğrenildi.

Selin Ortaçlı ve Şahan Gökbakar evli ünlüler kervanına katılacak. Üç yıllık birliktelik yaşayan ikili nihayet evlilik kararı aldı. Ancak bir diğer bilgi ise Selin Ortaçlı’nın dört aylık hamile olduğu… Bu nedenle Ortaçlı ve Gökbakar çifti düğünü hemen yapacak ve sonrasında Selin Ortaçlı doğum için yurt dışına uçacak.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın şimdiye kadar özel hayatını gizli saklı yaşadığını biliyoruz. Bu nedenle ortalıkta pek fazla objektiflere yakalanmadılar. Sadece bir defa Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı’nın evinden çıkınca görüntülenmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz