Aslan Terbiyecisi Amedspor'un arkasında; "Amedspor formasını aslanlar giyer"

Diyarbakır’ın futboldaki en önemli temsilcisi lider Amedspor’a destekler devam ediyor. Konuya ilişkin ilginç bir paylaşımda 'Aslan Terbiyecisi' Diyarbakır Liceli İş İnsanı Ahmet Akbey’den geldi.

Aslan Terbiyecisi Amedspor'un arkasında;

Aslan terbiyecisi olarakta anılan Diyarbakır Liceli iş insanı Ahmet Akbey’den ilginç bir Amedspor paylaşımı geldi.

Sosyal medya hesabından videolu açıklamada bulunan Akbey Lider Amedspor-Kastamonuspor maçına beslediği iki aslanla katılacağını duyurdu. Daha önce Amedspor Kulübü formasını aslanlarına giydiren Ahmet Akbey  Irak Federal Kürdistan Bölgesi’nin Duhok kentindeki aslan çiftliğinden videolu  destek mesajında,  “ Ben ve aslanlarım formalarımızı giydik, çiftliğimize bayraklarımızı astık. Pazar günü televizyonda canlı olarak aslanlarımla birlikte izleyeceğiz. Bu tarihte birlikte olacak. Amedspor formasını aslanlar giyer. Size de o yakışır” ifadelerine yer verdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Amedspor, 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te zorlu Kastamonuspor deplasmanına gideceği maça takım yöneticileri, basın mensupları ve Diyarbakır’ın önemli STK temsilcilerinin de katılacağı ifade ediliyor. Bu kritik maçta taraftarların önemli desteği devam ederken şehrin birçok noktasına Amedspor’a destek pankartları asıldı.

Haber: Nazime Aslı ÇAVLAN

 

Kaynak: Diyarbakır Söz