GAP'a hazırlıklar başladı

7.Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunlarına hazırlıklar başladı.

GAP'a hazırlıklar başladı

28 haziran 04 temmuz tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak 7.Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunlarına hazırlanan Diyarbakır’lı atletler ve güreşçiler il seçmelerini tamamladılar.

GÜREŞÇİLER VE ATLETLER GAP’A BİLENİYORLAR

7.Doğu ve Güneydoğu Anadolu yaz oyunlarına hazırlanan Diyarbakır’lı güreşçilerin ve atletlerin il seçmeleri kıran kırana geçti.

Atletizm il temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, bu yıl Erzurum ilinde yapılacak olan 7.doğu ve güneydoğu yaz oyunları için il seçmeleri seyrantepe spor tesisleri tartan pistinde yaptıklarını belirterek, gün boyu yaptığımız seçmeler kıran kırana geçti amacımız Diyarbakır ilini en güzel şekilde temsil edeceğini söyledi.

Güreş il temsilcisi Yıldırım Yılmaz ise “Ata sporumuz olan güreşi canlandırmak için yoğun biçimde antrenörlerimizle birlikte çalışıyoruz seyrantepe spor salonunda il seçmelerine ilgi yoğundu.Bu yoğunluktan dolayı oldukça mutluyuz. Amacımız Diyarbakır ilini yaz spor oyunlarında başarılı bir şekilde temsil etmektir bunun için çalışmalarımıza ara vermeden tüm hızıyla çalışıyoruz.”dedi.

Güreş il temsilcisi Yıldırım Yılmaz ve Atletizm il temsilcisi Azamettin Özaydoğdu yaptıkları ortak açıklamada 7.doğu ve güneydoğu Anadolu yaz oyunlarına hazırlanmamızda bizlerli yalnız bırakmayan ve sonsuz desteklerini esirgemeyen gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Abdullatif UMUT’a teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler