Afyonkarahisar'da feci kaza: Araba kamyonete arkadan çarptı (3 ölü)

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde, önündeki seyir halindeki kamyonete arkadan çarpan arabada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza bugün saat 07.30 Afyonkarahisar- Antalya Karayolu'nun 80'inci kilometresindeki Kusura Köyü mevkisinde meydana geldi.

Afyonkarahisar'da feci kaza: Araba kamyonete arkadan çarptı (3 ölü)

Antalya'dan Afyonkarahisar'a giden Murat Çevik yönetimindeki 03 LB 987 plakalı kamyonete, aynı yönde seyreden 33 yaşındaki Selçuk Gül'ün kullandığı 18 DC 873 plakalı otomobil arkadan çarptı. Her iki araç yol kenarına savrularak uçuruma devrildi.

Kazada otomobilde bulunan 60 yaşındaki Mehmet Alık, 44 yaşındaki Sinan Yılmaz ve 31 yaşındaki Kazım Soysal, araç içinde sıkışarak hayatlarını kaybettiler. Yaralanan otomobil sürücüsü Selçuk Gül ise ambulansla önce Sandıklı, ardından da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

YARA ALMADAN KURTULDUİtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan cenazeler Sandıklı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Murat Çevik jandarma tarafından gözaltına alındı.

'ARABA ÇOK SÜRATLİYDİ'Karayolunun kenarında patates satan Nuri Özcan, "Otomobil çok süratliydi, kamyonetin arkasından gelip vurdu. Belki de uyudular. Kamyonet şarampole gitti, otomobil de savruldu" dedi. Jandarma kazayla ilgilisoruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz