Görüş Bildir

Anne-kız parfüm hırsızlığından gözaltına alındı

Samsun'da aynı firmaya ait iki farklı parfümeri dükkanından yaklaşık 5 bin lira değerinde parfüm çaldıkları iddia edilen 60 yaşındaki Saniye A. ve kızı 40 yaşındaki Ebru A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Anne-kız parfüm hırsızlığından gözaltına alındı
Olay dün İlkadım İlçesi'nde ki bir AVM'de meydana geldi. iddiaya göre Saniye A. kızı Ebru A. ile birlikte AVM'de bulunan bir parfümeri mağazasına müşteri olarak geldi. İki şüpheli çalışanların yoğunluğundan faydalanarak vitrinde bulunan ve yaklaşık 2 bin lira değerinde olan parfümleri alıp çantalarına attı. Mağaza sorumlusu Funda K. hırsızlık olayını fark edip şüphelileri bekleterek polisi aradı.
gelen polis anne ve kızı gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında yapılan soruşturma sırasında anne ve kızın bir süre önce aynı firmaya ait Atakum İlçesi'ndeki bir AVM'de bulunan parfümeri mağazasından da yaklaşık 3 bin lira değerinde parfüm çaldıklarını kamera kayıtlarından tespit etti. Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen Saniye A. ve Ebru A. hakkında soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi