Görüş Bildir

Kurban Bayramı 2020 ne zaman? Kurban da tatil kaç gün

Kurban Bayramı ne zaman, Kurban Bayrami.ne zaman 2020 soruları Ramazan Bayramının geçmesi ve normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte onbinlerce kişi tarafından merakla aranıyor. İlk dini bayramımız olan Ramazan Bayramı bilindiği üzere sevdiklerimize hasret sokağa çıkma yasağı ile geçti. 1 Haziran'da başlayacak olan seyahate çıkma yasağı kaldırılma süreci akabinde Kurban Bayramı ne zaman, Kurban Bayrami.ne zaman 2020 soruları...

Kurban Bayramı 2020 ne zaman? Kurban da tatil kaç gün

Kurban Bayramı ne zaman, Kurban Bayrami.ne zaman 2020 soruları Ramazan Bayramının geçmesi ve normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte onbinlerce kişi tarafından merakla aranıyor. İlk dini bayramımız olan Ramazan Bayramı bilindiği üzere sevdiklerimize hasret sokağa çıkma yasağı ile geçti. 1 Haziran'da başlayacak olan seyahate çıkma yasağı kaldırılma süreci akabinde Kurban Bayramı ne zaman, Kurban Bayrami.ne zaman 2020 soruları sevdiklerine kavuşmak adına arama yapan bilerce kişi tarafından merak edildi. Peki ya Kurba Bayramı'nda yasak olacak mı? Kurban Bayramı ne zaman, Kurban Bayrami.ne zaman 2020 hakkında tüm detaylar haberimizde. 

Henüz Kurban Bayramında yasaklar ile alakalı bir açıklama yapılmamışken, Kurban Bayramı bu sene Cumagünü başlayıp, Pazartesi günü sona ermekte. 

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN 2020?

KURBAN BAYRAMI AREFESİ – YARIM GÜN – 30 TEMMUZ PERŞEMBE

KURBAN BAYRAMI – 1. GÜN – 31 TEMMUZ CUMA

KURBAN BAYRAMI – 2. GÜN – 1 AĞUSTOS CUMARTESİ

KURBAN BAYRAMI – 3. GÜN – 2 AĞUSTOS PAZAR

KURBAN BAYRAMI – 4. GÜN – 3 AĞUSTOS PAZARTESİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir