DİYARBAKIRSPOR GAZİLERE GOL OLDU YAĞDI

Diyarbakırspor Gazilere gol  olup yağdı. Gaziler sporu 9   - 0 yenerek yoluna devam etti,   Zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Diyarbakırspor 2 penaltı atışından da yararlanamadı daha önceki maçlarda gol bölgelerinde sıkıntı çeken Diyarbakırspor bu maçta daha istekli oynadı.   Oynadığı 5 maçı da kazanan Diyarbakırspor 18 gol atıp kalesinde gol görmedi. hafta sonu oynayacağı Diyarbakır Yol spor  maçı için moral motivasyon yükledi. Takım yavaş yavaş sahada istediklerini yapmaya başladı buda skora olumlu yansıdı.

       Diyarbakırspor'un  bu durumda olması elbette bizleri çok üzüyor. Amatör lig bal ligi   Diyarbakırspor için batak. Acilen bu bataktan çıkması lazım bunun içinde sportif başarı lazım Diyarbakırspor şehir takımıdır  bır an önce eski kimliğine kavuşması lazımdır .futbolda dün yoktur bugün vardır. Şehrimize heyecan i getirecek tek takım Diyarbakırspor dur.

.                2 yıldır yerinde sayan Diyarbakırspor'un bu sezon patlama yapıp seriye bağlamasını istiyoruz . Diyarbakırspor'un en büyük sıkıntısı rakipleri içerde şehirdeki diğer takımlar Diyarbakırspor'a hırs yapıp çok agresif oynuyorlar . Bir zamanlar   bu şehri süper ligde temsil eden takımı karşı çok art niyetle oynayanlar var . Herkes bitti diyiyor Diyarbakırspor için biz bitmedi yeniden eski günlerdeki gibi yerini alıp kaldığı   yerden devam edecek

                Bu durum bu şehre sonradan gelenlerin hesabına gelmeyecek çünkü Diyarbakırspor'un yeniden ayağa kalkması bazılarının işine gelmeyecek  Diyarbakır'ı nasıl her şey de kullanıyorlarsa Diyarbakırspor'u aynı şekilde bitirdiler şehit ve Diyarbakırlı çok vefasız kötü durumdaki takımlarına sahip çıkmıyorlar buna örnek kötü durumda olup ta takımlarına sahip çıkan bursa Eskişehir örnek gösterebiliriz

               Diyarbakırspor'un yeniden profesyonel liglere dönmesi en büyük dileğimiz bu konuda herkesin yardım etmesi lazım  yalnız bırakılmaması lazım  sadece başkanın işi değil yük başkanın omuzlarına yüklenmiş  sıkıntılar problemler hep başkanda ama başarı oldu mu herkes var iyi gün dostu istemiyoruz.  

                 Takımını kötü günde yalnız bırakmayan vefakâr insanlar istiyoruz bizim memlekette en büyük Diyarbakırspor'dur. Yaptığı başarılar ortadadır. Bunu yapacak 2. bir takım yoktur.  Diyarbakırspor bir değerdir boş hayaller peşinde koşmaktansa  Diyarbakırspor'a sahip çıkalım 10 yıldır boşa paralar harcandı ortada hiç bir şey yok bunlar Diyarbakırspor'a yapılsaydı en az 3 kez süper lige çıkardı.