DİYARBAKIRSPOR A SAHİP ÇIKMAK LAZIM

Diyarbakırspor'a  sahip çıkmak lazım bu kadar vefasızlık bu şehre yakışmıyor. Diyarbakırspor bu şehrin en eski en köklü tamıdır ismi ile Diyarbakırspor'u ve bu şehri temsil etmektedir.

           Iç ve dış transferi bitirip kampa giren   Diyarbakırspor'da hedef şampiyon olup tekrar bal ligine yükselmek yaptığı ıyı transferlerle lıgın üstünde bir takım kuran Diyarbakırspor hedefi bir an önce sportif başarı yapıp yeniden profesyonel liglerde yerini almak bunun için yoğun bir çalımsa içine giren Diyarbakırspor'u  taraftarları yapacaklarını merakla bekliyor

         Geçmişte süper lig bayrağını bu bölgeye getiren ilk takım olan Diyarbakırspor süper ligde oynadığı dönemlerde hem kente hem de bölgeye büyük heyecan vermiştir. Yalnızlık sahipsizlik iş bilmeyen menfaat gözden yönetimler yüzünden bu hale gelmiştir süper ligde iken istediği yerde tesis kurma imkânı varken bunu bir türlü yapmayanlar Diyarbakırspor'un geleceğini karanlığa gömüşler

         Yazık büyük şehir takımı kent takımı mazisi ile Diyarbakır'a hayat veren ismini gündemde tutan Diyarbakırspor'a çok vefasızlık yapılmıştır. Diyarbakır'da adeta misafir gibidir bunun Diyarbakır'da yasayanlar tarafından yapılması düşündürücüdür .geçmiş yıllarda bölgenin tek hakimiolan yapıkları ile gönüllerde taht kuran Diyarbakırspor'a bütün kapılar kapanmıştır.

     Şehirin sonradan göç alması ile kente değişik takımlar kurulmuş buda Diyarbakır'ın zararına olmuş Diyarbakırspor her zaman bu kentin ilk takımıdır yaptıkları ile yapacakları ile bu şehre kazandıracağı çok şeyler vardır. Dikili bir ağacının olamaması günü birlik başarı pesinde koşan yönetimlerin Diyarbakırspor'a  hiçbir katkılarının olmadığı aşikardır.

         Elbet Birgün bu kötü günler bitecektir Diyarbakırspor yine eski günlerde olduğu gibi şehre heyecan verecektir bu şehirde bunu yapacak tek takımdır Diyarbakırspor Diyarbakırlıların takımıdır herkes sahip çıkmak zorundadır. Yeniden sıfırdan şeffaf bir yönetim iyi bir Diyarbakırspor'un profesyonel liglerde olması en büyük temizdir.