DİYARBAKIRSPOR KENTİN EMANETİDİR

Diyarbakırspor bu kentin en büyük markası ve armasıdır. İhanete çok uğradı. Çok mağdur edildi. Kapatılması için çok uğraş verildi. Bir tarihin  kaybolmasına asla müsade etmeyiz. Yaşatmak için el birliği ile mücadele etmeliyiz. Yeri konumu önemli değil önce sorunlardan, sıkıntılardan kurtarıp yaşatmak lazım bunun için meşale yakıldı bütün Diyarbakırsporluları bu meşalenin altında desteğe davet ediyoruz. Sorunlar elbette bir seferde çözülecek  gibi değil.

Diyarbakırspor’u kapatmak bir tarihi hiçe saymaktır.

 Ali Kahraman’ın, Çelebi Eser’in, Şeyhmus Akçadağ’ın, Abdurrahman Özbek’in  emeklerine saygısızlıktır.

Kapatmak bu kente yapılan en büyük ihanettir.

Takımı bu duruma getiren suçlular ayağı kalksın hesap versin kimse bu kenti zan altında bırakmasın çalanlar  talan edenler takımı bu duruma getiren bedbahlar hala ortalıkta geziyor.

Herkesin yaptığı yanına kar kalıyor. Aksini iddia edenler kulüpte incelenen dosyaları buna örnek alabilirler. Ucu ince noktalara değdiği için dosyalar tozlu raflarda bekletiliyor.

Diyarbakır’ın kalesi Diyarbakırspordur. Bu kent ismi Diyarbakır olduğu sürece Diyarbakırspor da var olacaktır.

Yeni bir ruh yeni bir takımla yeniden başlıyoruz. Geçmişe sünger çektik. geçmişte yapılan hatalardan dersler çıkarılarak yola çıkılmalı.

Diyarbakırspor yalnız halkın takımı değil bölgenin en büyük takımıdır. Dışardan kimse yıkamadı hani derler ya ağacın kurdu kendi içinde olur misali Diyarbakırspor’u da içerden yıktılar. Bu kenti spordan ve Diyarbakırspor’dan mahrum etmek isteyenleri allaha havale ediyoruz.

Bu vebal çok ağır kimse taşıyamaz. Hiç bir takıma da karşı değiliz Belediyespora ve Yeni Diyarbakırspor’a başarılar dileriz.

Elbetteki aldıkları başarılı sonuçlara seviniriz yalnız lakin Diyarbakırsporu onlarla aynı kefeye koyamayız. Bu kentin en değerli varlığı ve emanetini yaşatmak boynumuzun borcu olsun şimdi hasta komada onu ayağı kaldırmak ve yaşaması için destek vermek bu kentin vefa borcudur geçmişini bilmeyen geleceğini asla bilmez.