Görüş Bildir

TARAFTARIN SESİ

DİYARBAKIRSPOR VE ALT YAPI

Diyarbakır gibi büyük   bir  şehirde spor neden gelişme yok şehir  sportif alanda hep   geri gidiyor   Son 20 yılda  Diyarbakır’ın sporda hiçbir başarısı yok Karate dalından  son dönemlerde çıta yükseldi ve başarı yüzdesi yüksek diğer branşlara örnek olsun Eskiden  futbol basketbol voleybol  amatör  sporlar  Diyarbakır da en faal spor durumundaydı.

    Şimdi sonradan gelişen şehirler sonradan il olan ilçeler bizden daha  çok  aktif durumda Süper ligde ve 1.ligde oynayan ilçe takımları örnek gösterebiliriz. Bunda  bu şehirde yaşayanların  çok suçu var  Herkes kendi şehrine sahip çıkıyor destek oluyor Diyarbakır da tam tersi herkes birbirinin kuyusunu kazıyor yerine alternatif arıyor

   Diyarbakırspor  neden bu durumu düştü .Diyarbakır da hocalar neden dışarı açılmıyor bunun sebebi birbirilerine dürüst değiller Neden başarılı değiller  başka yerde  değil suçu kendilerinde arasınlar. Diyarbakır’da eskisi gibi sporcu yetişmiyor  yada aldığı alt yapı  yetersiz kalıyor Diyarbakırda  eskisi gibi futbolcu yetişmiyor .Bunlar hepsi bu şehirde yaşayanların suçu çok Kanayan yaralara kimse  neşter vuralım   demedi İzleyici çok  icraat hiç yok

   Diyarbakır Güneydoğunun ve Türkiye’nin sayılı   büyükşehirlerinden biridir. Diyarbakırspor bu   şehrin en büyük armasıdır geçmişte yaptıkları ile  katkıları çok olmuştur. Onun için bu şehirde her zaman toleransı olmalı yaptıkları ile yapacakları  ve  ismi  ile.

   Sporda bu kadar geri olmak Pasif kalmak bu şehire  yakışmıyor  .Diyarbakırspor’un   bu  sezon yaptığı transferler  aldığı futbolcular hepsi  takıma  katkı yapar. Kaliteli bir kadro  iyi bir  ekiple  bir   üst lige çıkabilir.

    Yeni bir yönetim var inşallah   başarılı olup Diyarbakırspor’u bir üst lige çıkarırlar .Yönetime buradan tavsiyem kimse sizleri yönlendirmesin.  Diyarbakırspor’u sizler  yönetin dışarıdan kimse  sizleri yönlendirmesin müdahale etmesin  kendi  işinize  bakın Zaten çok bilenlerin yüzünden memleket bu  hale geldi. Ismarlama yöneticilerle   bu iş olmaz   ehil işi bilen insanlarla  olur.


Bu Makale 1079 kere okunmuştur.