DİYARBAKIRSPORDAKİ İKİLEM

Diyarbakırspor’un ligdeki durumu hala belli olmadı depremden dolayı bu bölgedeki bütün maçlar oynanmamış iptal edilmişti.  Bu bölgede oynayan takımlara kolaylık sağlamış bazı ligler ertelenmiş bazı takımlarda ligden çekilmişti. Diyarbakırspor ara transferde 4 iyi futbolcu transfer etmiş ve en yakın rakibine 3 puan takmıştı. TFF bütün ligleri tescil etti. Diyarbakırspor'un durumu akıbeti henüz netlik kazanmadı.

Bir an önce BAL ligine çıktığı tescil edilmelidir. Diyarbakırspor'un sezon başı transferleri olacak hazırlık kampı var bu belirsizlik Diyarbakırspor'da sıkıntı yaratıyor. Federasyon ve yetkililerin bir an önce bu sıkıntıyı çözmesini bekliyoruz. Bu Diyarbakırspor’un en doğal hakkıdır. Diyarbakırspor değil de başka takımda lider olabilirdi önemli olan TFF’nin hak sahibine hakkını zamanında teslim etmesi en doğal hakkıdır bu konuda TFF’nin bunları göz önüne almasını diliyoruz                           

Geçen yıl harcanan para ve emeklere yazık olacak  bu şehrin valisi belediyesi kent dinamikleri iş adamları spor taban birlikleri  Diyarbakırspor'a karşı hiç olumlu adımları uzak kaçıyorlar sanki Diyarbakırspor bu şehrin takımı değil sahipsiz bu kente  kazandırdıkları unutuldu geçmiş dönemlerde Diyarbakırspor'un ismini kullanarak iş adamı olanlar herhalde her şeyi çabuk unuttu yazık herkes Diyarbakırspor için elin taşın altına koymalı biz bunu berkiyoruz .Diyarbakır'da Tarım doğan spor kökenli 1977 yılında kurulan takım sonradan ismini Diyarbekir fk olarak değiştirdi bu takımın efsane Diyarbakırspor'la hiç bir alakası ve bağlantısı yoktur.

Bu şehirde zaten Diyarbakırspor vardır aynı isimle ikinci bir takımın kurulması düşündürücüdür. Diyarbakır dışında diğer illerdekiler olayın farkında değil bu şehirde Diyarbakırspor vardır bölgesel amatör liginde mücadele vermektedir

Var olan bir takımın adını logosunu kullanmak hiç ettik değildir  kimse Diyarbakırspor'u ve ismini taklit etmesin Diyarbakırspor vardır ve yoluna emin adımlarla devam etmektedir kafalardaki soru işaretini kaldırmak lazım Diyarbakırspor vardır bölgesel amatör liginde mücadele verecek  2.ligde olan Diyarbekır fk ile hiç bir bağı alakası yoktur  Bunu dışarda olan Diyarbakırlı ve başka illerde yaşayanlar bilinmemektedir bizde diyoruz ki Diyarbakırspor vardır ve yoluna devam etmektedir  bunu bilenler bilmeyenlere anlatsın .