DİYARBEKİR SPOR EVİNDE NUMAN USULÜ İNTİHAR ETTİ

Diyarbekirspor böyle önem arz, eden maçlar‘da hep hüsrana uğradı. Bayram Toysalın gitmesi ile , bu hafta kendisi için çok önemli olan Turgulu spor karşına hocasız çıkan ve kadroyu kuran menajer Numan Diyarbekır sporun ipini çekti Sezon başından beri kadroya girmeyen futbolcuları sahaya süren ve büyük tepki alan menajer Numan bu sezonda Diyarbekir sporun önüne taş koyacak gibi görünüyor. Bütün herkes görüyor. Bir yönetim görmüyor.

Diyarbekir spor  Turgutlu spor karşısına hocasız çıkmanın bedelini ağır ödedi. Eğer hemen iyi bir hoca getirip, Diyarbekir spor yeni hocası ile sahaya çıksaydı Turgutlu sporu yenecekti. Numan Polat çıkardığı ,kadro ile maça damga vuran adam oldu Yıllardır eleştirilen ve istenmeyen bir adama takımı teslim etmek büyük bir intihardı.

 Numan ı ne hikmetse yönetimden ses yok yönetimi  mi biliyor yoksa, milyonlarca bu şehre gönül veren insanlar mı yönetim seçimini yapmalı ya Numan ya bu şehir yada taraftarlar.Biz Numan ‘a peşkeş çekilen takım istemiyoruz. Yönetimde bizim düşmanımız değil biz onların attığı yanlış adımları söylüyoruz. Gittiğiniz yol yanlış siyah la beyaz kadar en kısa sürede doğru yolu bulun iş işten geçmeden

  Bakın bu Numan gitmezse şampiyonluk yok 10 tane Şampiyonluğa oynayan takım var. Yazıktır Bu kadar insanı kimsenin üzmeye hakkı yoktur. Perde arkasında gizli hesaplar dönüyor.Yönetim gereken önlemleri almalı eğer milyonlarca insan diyorsa Numan la bu iş gitmez bu doğrudur. Kim kendi takımını memleketinin kötü durumda olmasını ister

 Biz gördüklerimizi söylüyoruz Numan bu takımda olduğu surece  şampiyonluk hayal olur. Bunu kafanızın bir köşesine yazınız.Verdiğiniz mücadeleye yazık emeğe yazık bir anket yapın bakın  kaç sporcu Numan ‘la çalışmak istiyor. Numan’ ın yüzünden kaç hoca gitti kaç futbolcu gitti haberiniz var ‘mı.

  Şehrimizin diğer takımı Amed spor gelince geçen hafta sahasında Afjet Afyonspor’ a yenildikten sonra bu hafta çıktığı  Kastamonu 1966 karşısında hezimete uğradı. Geçen sezonki görüntüsünden çok uzakta olan Amed spor için tehlike çanları çok yakından çalmaya başladı.

  Kulüp içerden çalkalanıyor maddi sıkıntılar had saf da kimsenin bu insanları üzmeye hakkı yoktur. Takım kimsenin babasından miras kalmadı .Yapamıyorsanız, işi bilen insanların önünü açacaksınız Bu hafta evinde oynayacağı Keçiören spor maçı çok önemli yenemezse işi çok zorlaşacak.