HAK EDEN ÇIKSIN

Diyarbakır'dan bal ligine çıkan takımlar hala belli değil.. Nerdeyse ligler başlayacak henüz ses yok.. Biliyorsunuz depremden dolayı ligler iptal edilmişti. Diyarbakırspor ligler iptal edilince lider durumdaydı. Ara transferde takviye yapmıştı. Ligler oynansaydı rakibi yoktu. Ligi süpürürdü. Hem maddi hem de manevi anlamda süper lig kültürü almış bir takımın bu durumda olması elbette bizi üzüyor.
Biz torpil istemiyoruz!.? Hakkımız olanı istiyoruz.. Doğal affettir olmuş ve Diyarbakırspor liderdi. Hak ve adalet istiyoruz, sadece hakkmızı istiyoruz.. Diyarbakırspor geleceği olan büyük bir camia.. Yeniden ayağı kalkmak için mücadele veriyor.. Ama bu şehirde ayağı kalkmasını istemeyen çok insan var.. Memleket el dolu Diyarbakırlı çok az, kalanlar da sindirmek için Diyarbakırspor'u bitirmek istiyorlar.
Yazık kendi şehrimizde yabancı olmuşuz!. Çok duyarsız bir şehir kimliğine bürünmüşüz.. Diyarbakırspor'u 22 trilyon borçla kapatacaklar başka takımlar 500 trilyon borçla yeniden ayağı kalkıyor.. Kimsenin şehrin efsanesini bitirmeye gücü yetmez. Diyarbakırspor'un bir yıl kaybı çok şey beraberinde götürür.. Bütün bölgelerde her şey belli oldu bir Diyarbakır'da belli olmadı. Diğer takımların Diyarbakırspor'a karşı bir hırsları var.
Diyarbakırsporla kendilerini aynı kefeye koyuyorlar bu çok yanlış. Üst ligler mali külfet ister.. Diyarbakır'da Diyarbakırspor'un dışında başka bir takımın bu işin üstesinden gelmesi çok zor.. İnanın Seyrantepe'yi geçemezler. Futbol parayla dönen bir sektör, ağır mali bir külfet ister. İnanın Diyarbakırspor'un önünü kesmekle çok yanlış yapıyorsunuz? Diyarbakırspor'un olduğu ligde sizler için şampiyonluk hayaldir..
Gerçekleri görün bırakın.  Diyarbakırspor hakkı olan şampiyonluğu alsın ligler tescil edilsin..  Bu Diyarbakırspor değil sizde olabilirdiniz biz sadece hakkımızı istiyoruz.. Yetkililerden bir an önce bu konunun Diyarbakırspor lehine tescil edilmesini bekliyoruz. Bir şehirde bu kadar şehir takımı düşmanını ilk kez bir arada görüyoruz.
İnatla hızla biz hep beraber bu takımı laik olduğu yerlere çıkaracağız. Kimse bize engel olamaz Diyarbakır bu kentin ismidir bu mukaddes kentin ismini taşıyan tek takım da Diyarbakırspor'dur.. Herkes Diyarbakırspor'a saygı göstermek zorundadır.