Görüş Bildir

Survivor All Star 2015 Şampiyonu kim oldu - İşte karşınızda Birinci isim!

Vee artık 130 günlük macera sona erdi. Survivor All Star’ın merakla beklenen şampiyonu belli oldu. Turabi ve Merve Aydın’ın finalde canlı sms oylamasındaki yarışı son buldu. Survivor All Star 2015 şampiyonu kim oldu, Survivor kim şampiyon oldu, Survivor All Star birincisi kim, All Star kim oldu, son 10 yılın en iyisi kim oldu, gibi merak edilen tüm soruların yanıtı alındı.

Survivor All Star 2015 Şampiyonu kim oldu - İşte karşınızda Birinci isim!

TV8’in en fenomen yarışma programı ve ‘İstisnalar kaideyi bozmaz’ misali neredeyse her yayınlandığı gün reyting şampiyonu olan Survivor All Star’da koca bir sezon sona erdi. İşte bu koca sezon sonunda Survivor All Star birincisi kim oldu, Survivor 2015 şampiyonu Merve mi Turabi mi, Survivor All Star kim kazandı gibi soruların yanıtının belli olduğu final bölümü yine heyecanla izlendi.

İŞTE SURVIVOR ALL STAR 2015 ŞAMPİYONU!

Survivor All Star Final bölümü yine Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Kuzey Kıbrıs'ta ekranlarımıza geldi. Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'ya zarf ulaştı. Merve mi Turabi mi, kim şampiyon oldu sorusunun cevabı alındı. Acun yine heyecanlandırdı uzun bir süre Survivor'ın meşhur heyecan müziği eşliğinde.

Survivor All Star'da büyük bir sezon sonunda bu akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Büyük finalde karşılaşan iki finalistten geceyi seyircilerin kullandıkları SMS'lerde daha çok oy alarak, bu büyük sezonu birinci (1.) olarak bitiren, Survivor All Star şampiyonu; TURABİ ÇAMKIRAN!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi