Hastanede kadınlara kuaförlük yaptılar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Diyarbakır’da 70 kişilik ekip, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde kadınlara kuaförlük yaptı.

Hastanede kadınlara kuaförlük yaptılar

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde, kadınlara kuaförlük hizmeti verildi.

>Hastanenin Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Murat Acar, AA muhabirine, Yenişehir Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile hastanedeki kadın hasta, refakatçi ve çalışanlara yönelik bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

>Kadınlara, kendilerinin değerli oldukları hissini vermek istediklerini kaydeden Acar, hastanenin 5 bölümünde 500 kadına kuaförlük hizmeti vermek için 70 kişilik ekiple çalıştıklarını ifade etti.

>Uygulamaya kadınların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Acar, "Psikiyatri servisinde yatan hastalarımızın ilgi gösterdiklerini gördük. Çünkü onların motivasyon ve desteğe çok ihtiyaçları var" dedi.

>Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurullah Öncü ise merkezlerinde kuaförlük eğitimi alan 70 kursiyerin hizmet verdiğini anlattı.

>Kursiyer ve eğitmenlerinin gönüllü olarak bu etkinliğe katıldıklarına işaret eden Öncü, projeyle kursiyerlerin de sosyal aktiviteye katılımlarını sağladıklarını kaydetti.

                                                                                                                                   

Kaynak: Diyarbakır Söz