Silvan'da kahvehanede silahlı saldırı!

Diyarbakır’ın Silvan İlçesindeki olaylar durmak bilmiyor. Bu sabah gelen üzücü haberde kahvede silahla yaralama olayı. YDG-H üyesi iki kişinin bir kahvehaneye girip herkesin ayağa kalkmasını istedi, ancak Murat K. ayağı kalkmadı. Bunun üzerine tartışma çıktı ve YDG-H üyesi iki kişi, Murat K.'yı ayağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Silvan'da kahvehanede silahlı saldırı!

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde PKK Gençlik Yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gittikleri kahvehanede 1 kişiyi silahla yaralayıp kaçtı. Saldırıyla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı öğrenildi.

AYAĞA KALKMADI DİYE

DHA’nın haberine göre; Diyarbakır Silvan İlçesi Karabehlülbey Caddesinde bulunan bir kahvehaneye dün gece yüzleri maskeli ve silahlı YDG-H üyesi iki kişi kahvedekilerin ayağa kalkmasını istedi. İçerdekiler ayağa kalkarken Murat K. adlı şahıs ayağı kalkmadı ve silahlı YDG-H üyeleriyle tartıştı. Silahlı kişiler bu nedenle Murat K.’yı bacağından tabanca ile yaralayıp kaçtılar.

MAĞAZA SAHİBİ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Ambulans, yaralı Murat K.’yı Silvan Devlet Hastanesi Acil bölümüne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahale sonrasında Murat K., Dicle Üniversitesi hastanesine sevk edildi. Yaralı Murat K.'nın, Batman'lı olduğu ve Silvan İlçesinde bir mağaza sahibi olduğu öğrenildi. Kaçan kişilerin de tespit edilerek yakalanmaları için soruşturma ve operasyona başlanmış. 

Kaynak: Diyarbakır Söz