Kanser Bilgilendirme Eğitimleri

Siirt'te, 6 Kur'an Kursu'ndaki 170 kız öğrenciye, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) kanserde erken teşhis ve kanser taramaları konusunda eğitim verildi.

Kanser Bilgilendirme Eğitimleri
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir, yaptığı açıklamada, 'KETEM olarak faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, özveri ile çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.

KANSER BİLGİLENDİRME KETEM'in eğitim, tarama, tahlil ve tetkikleri ücretsiz yaptığını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"İlimiz merkezinde, ilçelerde ve köylerde ikamet eden vatandaşlarımızı KETEM'e bekliyoruz. Bizler de müdürlüğümüz olarak bir yılı aşkın bir süredir KETEM hastalarına ücretsiz servis hizmetini sunuyoruz. KETEM'e servis ile gelmek isteyenler aile hekimleri ile irtibata geçerek bu hizmetten faydalanabilirler. Vatandaşlarımızdan ve diğer resmi kurumlarımızdan gelecek eğitim ve tarama taleplerini en kısa süre içerisinde değerlendirmekteyiz. Eğitim ve tarama talebi olan kişiler aile hekimleri, toplum sağlığı merkezi, KETEM ve müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirler."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler