30 Mayıs reyting sonuçları (Kertenkele, Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı?)

30 Mayıs Cumartesi günü heyecan, romantizm, aksiyon, komedi, yarışma kısacası ekranlarda ne ararsanız vardı. Peki Cumartesi gününün reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi kanal daha çok izlendi?

30 Mayıs reyting sonuçları (Kertenkele, Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı?)

30 Mayıs 2015 Cumartesi reyting savaşında yine kıyasıya rekabet vardı. Cumartesi akşamı ATV’de komedi dizisi Kertenkele ve ardından talk show programı Elin oğlu, Kanal D’de Güllerin Savaşı, Star Tv’de Yabancı film ve ardından Okan Bayülgen’in canlı olarak sunduğu Dada Dandinista, Fox Tv’de gençlerin beğeniyle izlediği Kiraz Mevsimi, Show Tv’de ard arda iki yabancı film, TV8’de Survivor All Star ve ardından Üç Adam…

Tüm bu yapımlar arasında izleyici hangisini seçti peki? Gelin isterseniz kısa bir göz atalım;

Yaz dönemine girilirken diziler de bir bir ya final yapıyor ya da sezon finaline giderek izleyici 3 aylık bir merakla bırakıyor. Kertenkele’de heyecan dolu dizgindi. Sevimli hırsız yine sevdikleri için hayatını tehlikeye atarken birbirinden komik olaylar da birbirini kovalıyor..

Kiraz Mevsimi’nde ise kahramanlarımız başka aşıkları birbirine kavuşturma telaşında.

Survivor All Star ise yine izleyiciyi hop oturup hop kaldırttı.

Star Tv’de canlı olarak yayınlanan Dada Dandinista ise sezon finalinde efsaneleşmiş müzik grubu Mazhar Fuat Özkan’ı konuk etti.

Bakalım izleyici en çok hangi kanalı seyretti?

30 Mayıs reyting sonuçları sabah saat 10:30’dan sonra sitemizde…

Kaynak: Diyarbakır Söz