Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz 6. Bölüm Fragmanı- Mahkemeye Tepki

Yeni bölümleri ilgiyle izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Eşkiya Dünyaya Hükümdar 6. bölümünde Hızır Çakırbeyli, cezaevinden çıkıyor, ortalık karışıyor. İşte, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünden ilk kareler!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz 6. Bölüm Fragmanı- Mahkemeye Tepki

Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde, büyük sürprizler var: Hızır hapishaneden çıkıyor.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümü bu akşam saat 20.00'de Atv'de!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde; Hızır Çakırbeyli eskiden dost bildiği düşmanlarına sonbaharı yaşatmak üzere iki ay kaldıktan sonra cezaevinden çıkar. Ama Hızır için Ünal Kaplan'ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardır. Bu da Adaletine inandığı Şahin Ağa'nın kardeşi İlyas'la ilgili vereceği hükümdür. Mahreme uzanan el mi yoksa o eli büken mi nasibini alacaktır bu hükümden?

MAHKEMEYE TEPKİ

Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan ise Şahin Ağa'nın önderliğinde kurulan mahkemeye tepkilidir. Babasının annesinden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Zeyno da bu durumu kabullenecek gibi değildir. Hızır hapisliğinden kurtulmuştur kurtulmasına ama evdeki gerilim yüzünden huzuru dışarıda da bulamaz.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 6 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Kaynak: Diyarbakır Söz