Güneşin Kızları 10. Son Bölüm (Çünkü sana aşığım) -

Yaz ekranlarının en fenomen dizisi Güneşin Kızları 20 Ağustos 10. Bölüm yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 10. Bölüm (Son bölüm - 20 Ağustos) izlemek isteyenler ve ne oldu diye merak edenler için ayrıntılar haberimizde. Son bölümde Güneşin Kızlarından Selin ile Ali’nin ilişkisi kafaları karıştırırken, Ali sonunda Selin’e olan aşkını ‘Çünkü sana aşığım’ sözleriyle itiraf etti. İşte Güneşin Kızları 10. Son Bölüm tek parça izleme fırsatı…

Güneşin Kızları 10. Son Bölüm (Çünkü sana aşığım) -

Güneşin Kızları son bölüm (20 Ağustos – 10. Bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve reyting rekortmeni dizinin son bölümünde neler oldu neler? İşte ayrıntılar…

GÜNEŞİN KIZLARI 10. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Haluk’un kaza yapmasının akabinde Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unuttu ancak yine de kafasındaki soru işaretleri geçmedi: Haluk bu kazayı nasıl yapmış? Diye.

Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı aldu. Ne kadar dil döktüyse de, ne fayda Ali onu affetmiyordu. Ancak Ali’nin birden bire 180 derece dönüp Selin’e tekrar yakınlaşması herkesi şaşırtmıştı.  Selin de bu yakınlıktan keyif alıyordu. Lakin bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir planın olduğunu bilmiyordu. Selin o planı öğrenince Ali’ye “Bu video unutulur, ama senin içimde açtığın yara unutulmaz” diyerek Ali’nin yanından ayrılırken, Ali de sonunda Selin’e olan hislerini kendine itiraf etti ; “Çünkü sana aşığım” sözleriyle.

GÜNEŞİN KIZLARI 10. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak oldu. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verdi ancak Nazlı, Savaş’tan uzaklaşmaya çalışıyor çünkü biliyordu ki ne zaman Savaşa yakınlaşsa canı yanıyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz