Güneşin Kızları'nda Hande Erçel kimdir?

Kanal D’nin yeni sezon bombalarından Güneş’in Kızları dizisi senaryosunun yanı sıra dizide rol alan genç yetenekler de merak edilenler arasında. Peki Güneş’in Kızları’nda rol alan bu kızlar kim? Gelin beraber tanıyalım

Güneşin Kızları'nda Hande Erçel kimdir?

HANDE ERÇEL

Güneşin Kızları’nda Selin karakterini canlandıran Hande Erçel, dizinin en beğenilen karakterleri arasında. Dizinin yayınladığı ilk gün sosyal medyada onun hakkında binlerce tweet atıldı. Herkes kim olduğunu merak ediyor.

Dizideki karakteri Süslü püslü, aklı bir karış havada olan bir kız... Selin’in ikiziyle tek ortak noktası, aynı anneye sahip olmaları.

Hande Erçel ilk olarak karşımıza Çılgın Dersane Üniversite filmi ile çıktı.

Güzel oyuncu daha sonra 'Hayat Ağacı dizisinde İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterini canlandırdı. Dizi yayından kaldırılınca yeni projelere yöneldi.

Büyük çıkış yakalayan oyuncu eğitimine de devam ediyor. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor.

Hande Erçel bu yıl düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp bu yarışmaca ikinci olmuştur...

Doğum yeri Bandırma olan Hande Erçel 1993 doğumludur...

BURCU ÖZBERK

Hande Erçel'in ikizini canlandıran Burcu Özberk kimdir, nerelidir, daha önce hangi dizilerde oynamıştır...

Burcu Özberk, Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı Yılmaz karakteri ile son günlerin çok konuşulan isimlerinden... Burcu Özberk dizinin asi kızı.

İnatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı!

Burcu Özberk ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Dizide Hatice Sultan ile İbrahim Paşa'nın kızları Huricihan Sultan'ı canlandırmıştı. Güzel oyuncu 01.01.1990'da Eskişehir'de dünyaya geldi.

EVRİM ALASYA

Evrim Alasya dizide Kibar, nazik, narin, ince, soğukkanlı olmasına rağmen konu kızları olduğunda dişlerini göstermekten hiç çekinmeyen, Genç yaşında anne olduğundan, neredeyse kızlarıyla beraber büyümüş, bu yüzden onlarla arkadaş gibi olan bir anneyi canlandırıyor...

Evrim Alasya son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Suna karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Peki Evrim Alasya kimdir?

Dizide Güneş karakterini canlandıran Evrim Alasya 5 Mayıs 1979 İstanbul doğumludur.

Evrim Alasya, Dokuz Eylül Üniversitesinin tiyatro bölümünden mezun oldu.

Evrim Alasya daha önce Ihlamurlar Altında,Gece Sesleri,Gönülçelen,Muhteşem Yüzyıl,Benim Adım Gültepe dizilerinde rol aldı.

Kaynak: cnnturk.com

Kaynak: Diyarbakır Söz