Güzelliğiyle dillere pelesenk oldu!

Güzelliğiyle dillere pelesenk olan, cemiyet hayatının marjinal genç kızı Maral Büyüksaraç tıpkı Yolante Cabau gibi direk dansına merak sardı. Güzel yıldız Maral Büyüksaraç ve Yolante Cabau aynı salonda direk dansı dersleri almaya başladı.

Güzelliğiyle dillere pelesenk oldu!

Daha önce Kickbox dersleri de almaya başlayan ve kalça kası yapan güzel oyuncuda şimdi de direk dansı tutkusu oluştu. Eğitmen Cameron Houston eşliğinde haftada 5 saat direk üzerinde dans eden Büyüksaraç ve Cabau bütün figürleri kapmış. Vücut yapılarının bu dansa çok uygun olduğunu söyleyen hocaları iki ünlüyü de çok başarılı bulduğunu belirtti.

Direk dansı son yıllarda ülkemizde oldukça popüler durumda.  Serenay Sarıkaya ve Aslışah Alkoçlar bunun öncüsü olurken, açık kıyafetlerle yapıldığı için striptizle karıştırılabiliyor. Direğe yapışmak için dansçının üzerinde kumaş olmaması gerekiyor. Kaymayı önlemek için de pudra sürülüyor.

TÜRKBÜKÜNDE ESKİ SEVGİLİYLE PİŞTİ OLDU!                 

İlginç kıyafeti ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken esmer Maral Büyüksaraç, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Eski sevgilisi Nurettin Hasman ile ilgili “Bunu size açıklamama lüzum yok. Farklı bir ilişkimiz var. Her türlü yanımdadır. Benim için özel bir insan” ifadelerini kullandı.

YASMİN ERBİL İLE DİREK DANSI YAPIYOR

Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile Bodrum’da sezonu açan esmer oyuncu valizini otele bırakır bırakmaz Yasmin Erbil’le beraber havuza inip yüzdü ve güneşlendi. Bir ara suyun altında duş alan esmer oyuncu, plajdaki müziğin ritmine kendini kaptırıp arkadaşı Yasmin Erbil ile suyun altında dans etti. Düzgün fiziği, saçları ve siyah bikinisiyle etrafındakileri umursamayan sosyetik güzel, görüntülendiğini fark edince suya atladı. Maral Büyüksaraç son olarak Muhteşem Yüzyıl’da rol almıştı.

Kaynak: Gecce

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler