Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm yine ekrana kilitledi

Pana Film’in efsanevi yapımı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü dün akşam nefes kesti. “Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle” diye Google’da arama yapanlar sıklaştı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve fanatiklerinin soluksuz izlediği Kurtlar Vadisi Pusu son 256. Bölüm izle. İşte ayrıntılar ve bölüm…

Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm yine ekrana kilitledi

EMRE ATEŞ

Pana Film’in efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam 256. Bölümüyle ekranlarımıza konuk olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm’de Polat Alemdar’ın Tapınakçıları ülkeden gönderme çabası izlemeye değerdi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izlemek isteyenle aşağıdaki linke tıklayabilir.

Cahit, Karacaahmet’in yanına gitti ve çatışma çıktı. Karacaahmet öldü, Yusuf’un Fehmi Kuzuzade’nin oğlu olduğunu ve Polat Alemdar’a söylemesi gerektiğini belirtti. Cahit Yusuf’u Polat Alemdar’In yanına götürmek istedi ancak Yusuf “Herkes kendi yoluna” dedi.

POLAT FEHMİ’Yİ TEHDİT ETTİ       

Türkiye’nin yeni baronu Fehmi Kuzuzade ve Profesör Martin golf oynarken davetsiz misafir karşısında şok olurlar. Polat Alemdar Fehmi Kuzuzade’yi “Ya tapınakçılarla, gizli örgütlerle, hanedanlarla bağlarını kesip bu topraklarda bizimle yaşayacaksın, ya da iki oğlunu da babasız bırakacaksın” diye tehdit ediyor. Fehmi ise şoke oluyor . “İki mi” diyerek.

MARTİN TAKİP EDİLİYOR

Polat Alemdar, Cahit ve Talha’yı Profesör Martin’i takip etmesi için görevlendiriyor. Martin ise Süha Bey’e gidip ona bir çay hediye ediyor, Vadi fanatikleri sosyal medyada yaptığı yorumlarla Çay’da zehir olabileceğini düşündüklerini belirtti.

ÇAKIR BALTAZARI ÖLDÜRDÜ?

Baltazar ve Pusat Çakır’ın baltalı kapışması. Pusat Çakır ve Baltazar baltayla kapıştı, Pusat yaralanırken, yaralı olduğu halde Baltazar’ıı öldürmeyi başardı ve böylelikle Murat Aydın diziden ayrılmış oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm sonunda ise Polat Alemdar Leyla’nın yattığı hastaneye gitti ve Leyla’nın yanı başına oturdu. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm 256. Bölüm İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz