Hürrem Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım "Cesaret"le 'Merhaba' diyor!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan olarak karşımıza çıkan Meryem Uzerli ile Kocan Kadar Konuş filmiyle büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım önümüzdeki sezon “Cesaret” dizisi ile izleyicileriyle yeniden buluşuyor. Peki, Cesaret dizisi ne zaman başlıyor, kimler oynayacak, Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın Cesaret dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

Hürrem Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra Meryem Uzerli ekranlara yeniden Merhaba” diyecek ve uzun zamandır merakla beklenen yeni dizisinin ismi artık belli.

CESARET HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve güzel oyuncu Meryem Uzerli‘nin başrollerinde yer alacağı dizinin adı “Cesaret” oldu. Eylül ayı yani yeni sezon itibariyle yeni dizi Cesaret Star TV’den ekranlarımıza konuk olacak.

Başrollerinde, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli ve Suskunlar, Asi gibi birçok dizide rol alan Murat Yıldırım’ın başrol olacağı dizinin yapımcılığını 03 Prodiksiyon üstleniyor. Uzun süredir Türkiye piyasasına girmeye çalışan firma sonunda projeyi hayata geçiriyor.

UÇANKUŞ

Kaynak: Diyarbakır Söz