Mutlu Kaya'dan Mutlu Haber

Ergani’de uğradığı silah saldırı sonucu ağır yaralanan ve 9 gündür makineye bağlı nefes alan Mutlu Kaya , 2 saat boyunca hiçbir destek almadan nefes aldığı öğrenildi.

Mutlu Kaya'dan Mutlu Haber

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

FOX TV'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışması ile sesini tüm herkese duyuran ve Sibel Can’ın onun için “ Velihatım”  dediği Mutlu Kaya, 18 Mayıs’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kaldırılan ve 21 Mayıs’a kadar makine yardımı ile nefes alan Mutlu Kaya bugün 2 saat boyunca hiçbir yardım almadan kendisi nefes aldı. Açılamada bulunan Mehmet Kaya Mutlu’nun kendi kendine nefes alması için makine ile bağlantısı kesildi. 2 saatin sonunda zorluk yaşamaması için tekrar makineye bağlandı dedi.

MUTLU KAYA KİMDİR?

20 yaşındaki  Diyarbakır'lı olan Mutlu Kaya’nın , annesi akciğer hastası. Mutlu'nun babası ise eski müteahhit. Mutlu ve annesi şuan evli olan ablasında kalıyor. Mutlu ve annesine aileden hiç bir şekilde yardım etmiyorlarmış. Mutlu babasının bıraktığı borçları ödemek için okulunu bırakıp okul kantininde çalışmaya başladığını iddia etmiş.

Annesi Mutlu'yu okutmak için valiliğe ve belediyeye başvurmuş ancak hiçbir sonuç alamamış, Mutlu üniversiteyi kazanmış fakat maddi imkansızlıklardan dolayı gidememiş. Annesi Mutlu'ya maviş diyerek sesleniyormuş.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler