Görüş Bildir

Nurella Ajda Pekkan’a konuk oldu

Bir televizyon programında Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ın sunduğu “Süper Cumartesi” programının bu haftaki konuğu modacı Nur Yerlitaş oldu.

Nurella Ajda Pekkan’a konuk oldu

Yıllarca kıyafetlerini hazırladığı Ajda Pekkan'ın programına bu kez başarılı bir ekran yüzü olarak çıkmak Nur Yerlitaş'ı çok heyecanlandırdı. "Ayyy çok heyecanlıyım, dizlerim titriyor hakikaten... Düşlerimin kadınının karşısındayım" diyen Yerlitaş'ın bu sözleri karşısında Ajda Pekkan, "Gözler beni işaret ediyor ama ben buna inanmıyorum. Çünkü ekrana o kadar yakın biri olarak seni tanıyoruz ki, biz senden daha geride kaldık bu anlamda" dedi. Sinan Akçıl da "Nurella'nın içinden gerçek bir televizyon canavarı çıktı" yorumunu yaptı.

“AJDA PEKKAN OLMAK DELİLİK”

Seyircilerin müziğe ve eğlenceye doyacağı programda üç star isimden peş peşe bomba açıklamalar geldi. Sinan Akçıl Ajda Pekkan'a "Ajda Pekkan olmak ne demek?" diye sordu ve ekledi: Ama bir tek kelimeyle anlat..."

Bu konuyu Sinan Akçıl'la daha önce de konuştuklarını dile getiren Pekkan, şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

"Bence delilik... Gerçekten Ajda Pekkan olmak delilik... Hiç kimse oturup da bunca zaman Ajda Pekkan'ın arkasından koşmaz. Kendi arkamdan koşmaktan, kendimin kölesi olmaktan yoruldum. Çok yorucu bir şey... Deli olmasam Ajda Pekkan olmakla ne işim vardı? Ajda Pekkan olmasam şimdi evli barklı, çoluk çocuğa karışmış ya da  o kocadan ayrılıp, yeni kocaya gitmiş bir kadın olurdum..."

NURELLA SİNAN AKÇIL’A YÜKLENDİ

Bunun üzerine Sinan Akçıl, "Evliyken aldatmayla, sevgiliyken aldatma arasında nasıl bir fark var?" diye sordu. Nur Yerlitaş, Akçıl'a şakayla takılarak "Sen kendi durumunu mu bize soruyorsun! Ne haltlar yediğini biliyorum. Altın çocuk. Beraber olmadığın bir ben kaldım. Ne zaman evlenip, çocuk yapacaksın ama sen evlenmezsin, aldatmaya meyillisin" esprisini yaptı. "Hiç alakası yok, bu kadar romantik şarkıları nasıl yapabiliyorum" diyerek itiraz eden Sinan Akçıl, Ajda Pekkan'ın "Senden çok iyi baba olur" lafı üzerine "5 - 10 yıl sonra baba olmak isterim" karşılığını verdi.

Ajda Pekkan ise aldatma ve ilişkiler konusuna başka bir açıdan baktı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bence kafa cinselliği önemli. Yani insanlar birbirlerine fokus olmalı. Öteki türlü çok güdüsel oluyor. O hayvanlarda da var. Aldatılsam hiç dalaşmam. Bir anda yok olurum. Flulaşırım.. "

“AJDA PEKKAN’A AŞK DİYORUM”

Ajda Pekkan'la çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Nur Yerlitaş ise "Ben Ajda Pekkan'a aşk diyorum. Çünkü her şeyi aşkla yapıyor. Elbiseyi giyerken aşkla giyiyor. Beraber öyle özel bir atölye çalışması yapıyoruz ki... Benim çalışma masamın üzerine çıkıyor. Bana 'Sen halk ol' diyor. Üzerinde kısa bir elbiseyle masaya çıkıyor. Biz onu takip ediyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir çalışma görmedim" yorumunu yapınca Süperstar da, ünlü modacının sözlerine "Elbette, bir yerim görünüyor mu, görünmüyor mu? Kötü mü görünüyor ona baktırıyorum" cümleleriyle destek verdi.

Kaynak: Uçankuş

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi