Özcan Deniz ve Sıla’lı Coca Cola reklamı uçuyor!

İki günden beri TV ekranlarında karşımıza çıkan reklam bir hayli ilgi çekici hakikaten. Çünkü iki büyük isim Sıla ve Özcan Deniz kamera karşısına geçti, hem de Coca Cola için. Klip tadında yaklaşık 3 dakikalık reklamda Özcan Deniz’in dans figürleri ise sosyal medyada alay konusu oldu. Klip tıklanma rekoruna doğru koşarken. Sıla’nın sözlerini yazdığı şarkının “Why This Kolaveri Di” adlı şarkıdan uyarlandığı anlaşıldı.

Özcan Deniz ve Sıla’lı Coca Cola reklamı uçuyor!

NAİF DURGUN

Özellikle dün akşam Survivor All Star’ın reklam arasında Alp Kırşan’ın bu klibin anonsunu yaparak yayınlayacağını söylemesi üzerine herkes ekran başına kilitlendi. Şahsen ben de bir an durdum karşıma ne çıkacak diye. Özcan Deniz ve Sıla kamera karşısında hem de Coca Cola için. Büyük paralar harcanmış belli ki ama değdiğini söyleyebiliriz.

DANS ETMESEYDİN KEŞKE!

“Yalnız Özcan Deniz dans etmeseymiş iyiymiş” yorumları da sosyal medyada çalkalandı. İşte o Coca Cola reklamı tıklanma rekoruna doğru gidiyor. Klip gibi reklam dediğimiz şey bu işte. Şu ana kadar yaklaşık 280 bin defa tıklanan videonun izlenme oranının daha da artacağını ön görmek mümkün.

Böylesine büyük bir projede iki büyük ismin, yani Özcan Deniz ve Sıla’nın da kamera karşısına geçmesi şimdilerde herkesin diline sakız olmuş durumda. Oldukça olumlu tepkiler alan reklam filminde ise Özcan Deniz ve Sıla’nın dans figürleri de ilgi çekti.

ÖZCAN DENİZ VE SILA COCA COLA REKLAMI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz