Görüş Bildir

Poyraz Karayel Son 26. Bölüm- Büyük hata!

Kanal D’nin izleyicisini en çok kendisine bağlayan dizisi olan Poyraz Karayel’in 26. Bölümü ekranlara geldi. Başkomiser Ahmet Poyraz Karayel Sinan’ı vuranların peşine düştü. Sinan iyileşti. Ayşegül Poyraz’ı bir gün boyunca hapsetti. Sadrettin acı gerçeği öğrendi. Büyük hataların olduğu Poyraz Karayel 26. Bölüm’de neler oldu ve son bölüm tek parça izleme fırsatı…

Poyraz Karayel Son 26. Bölüm- Büyük hata!

Herkesin farklı bir hayat hikayesinin bulunduğu ve en çok da Ayşegül ile Poyraz aşkının izleyiciyi merakta bırakması Poyraz Karayel dizisinin en çok izleme nedenlerinden sadece iki tanesi. Poyraz Karayel 26. Bölümü ile de izleyicisini ekrana kilitlemeyi başardı.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Ahmet Poyraz Karayel, Sinan’ı vuranların peşine düştü. Sonunda bir kişiye ulaştı. Ancak dosyasını evinden ona emri veren kişi çaldı, yani Küresel sermayeye savaş açmış kardeşi. Emri veren kişi bir kızdı ve diziye yeni katılmış bir isimdi.Diziye yeni katılan Hale Sürel Poyraz Karayel'in kardeşini canlandırıyor. Poyraz, Sinan’ı vuran adamı kaçırdı. Ancak Sinan Ayşegül’e haber vererek, babasına engel olması gerektiğini söyledi. Poyraz apar topar Ayşegül’e koştu ama Ayşegül Poyraz’ı tam bir gece boyunca bağlı tuttu. Bu arada Sema ve Sefer de evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Sadreddin’e gelen telefon onu sorgulamaya itti. Sadreddin kendisinin çocuğu olamayacağını öğrenince Songül’ü öldürmeyi düşündü. Poyraz Ayşegül’den kaçarak, kaçırdığı adamı sorgulamaya gitti. Poyraz adamı konuşturmayı başaramayınca adamı inşaattan aşağı attı ve tüm polisler ile Ayşegül bu ana canlı şahitlik etti. Poyraz Karayel 26. Son bölüm izleme fırsatı.

POYRAZ KARAYEL 26. SON BÖLÜM (7 EKİM) İZLE

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi