Survivor All Star 13 Haziran harika ödül Oyununu kim kazandı? Cevabı bizde!

Survivor All Star 13 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor 13 Haziran akşamı Dominik’te müthiş mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler ödül oyununda karşılaştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, 13 Haziran Survivor ödülü kim kazandı, kim kaybetti? Ödül neydi? İşte cevabı haberimizde…

Survivor All Star 13 Haziran harika ödül Oyununu kim kazandı? Cevabı bizde!

NAİF DURGUN

TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki müthiş mücadele sürüyor. 13 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk Survivor All Star Ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu bir parkurda yarıştı. Büyük mücadele ve heyecanın yaşandığı Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar…

SURVIVOR ALL STAR 13 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler son olarak Anıl’ı konseyden uğurlamıştı. Anıl adaya ve hayallerine veda etti. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez Anıl’sız çıkan Ünlüler iyi bir performans sergiledi. Hatta öyle ki farklı olarak öne geçtiler. Survivor All Star Cumartesi ödül oyununda yine Gönüllüler kazandı. O müthiş ödül oyununu Gönüllüler 10-7 kazandı.

GÖNÜLLÜLER GERİDEN DÖNDÜ

13 Haziran 2015 akşamı yayınlanan Survivor All Star’da finale yaklaştıkça oyunlar zorlaşmaya devam ediyor. Oyunlar zorlaştıkça ödüller de büyüyor. Hem Gönüllüler hem de Ünlüler müthiş ödül için nefesleri kesen mücadeleye giriştiler. Zira karınları doyacaktı. Ünlüler Gönüllüler karşısında 6-3 gibi çok farklı bir skorla öne geçmişti. Ama Ünlüler rehavete kapılmış olacak ki Gönüllüler karşısında direnemedi, sayı üstünlüğünü koruyamadı ve Gönüllüler durumu lehlerine çevirmeyi bir kez daha başardı. Önce 6-5’e taşıdı Gönüllüler durumu ve farkı da bire indirdi. Ünlüler de oyun kazanmak için ellerinden geleni yaptı ve 7-5 öne geçmişti. Ama işte bu skordan sonra Gönüllüler’in geri dönüşü başladı ve durumu önce 9-7’ye taşıdı. Son oyunda da Gönüllüler başarılı performans sergileyerek, 10-7 öne geçti. Nefesleri kesen ödül oyununu ve ödülü Gönüllüler 10-7 kazanmayı bildi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da 13 Haziran ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler açlıklarını giderdi. Gönüllüler hem Suşi yedi hem de Jakuziye girip bi güzel paklandılar.

Ünlüler kaybettikten sonra, "Ben kimseye bir şey söylemiyorum. Herkesin gücü bana yetiyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu Serenay. Hakan Serenay'a oyun esnasında oldukça kızmış ve tartışmışlardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler