Survivor All Star 15 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu kez olmadı!

Survivor All Star 15 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı haberimizde. TV8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 15 Haziran dokunulmazlığı kim aldı, kim kaybetti? Gibi soruların da yanıtı alındı. Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu ile alakalı detaylar haberimizde.

Survivor All Star 15 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu kez olmadı!

NAİF DURGUN

TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve kendimizi içinde bulduğumuz enfes yarışma Survivor All Star 15 Haziran akşamında da dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün akşam da bir dokunulmazlık oyunu oynanmış ve Ünlüler kaybeden taraf olmuştu. Dün akşamki dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler bu akşam da kazandı mı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 15 Haziran Survivor Dokunulmazlığı kim aldı? Gibi merak edilen tüm soruların cevabı aşağıda…

BECERİ, ZEKA VE DENGE OYUNU

Survivor All Star 15 Haziran müthiş bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Beceri, denge, hız, zeka, konsantrasyon isteyen bir oyun oynandı. Survivor All Star tarihinin en büyük oyunlarından biri oynandı. Peki, Survivor 15 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı?

ÜNLÜLER BU KEZ AFFETMEDİ!

14 Haziran oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez affetmedi. Baştan sona denk giden mücadele Ünlüler sonradan yaptıkları hatanın farkına vardı ve öne geçti. Ünlüler Dokunulmazlık oyununu 10-7 kazandı.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler konseye gidecekler. 14 Haziran’da 14 Haziran Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez oyunu kazandı. Gönüllüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. Konseyde kimin ismi yazılacak, kim eleme adayı olacak, en merak edilen konu bu şu anda. 3. eleme adayı kim olacak,  Konseyden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz