Survivor All Star 23 Haziran New York ödülünü kim kazandı? O takım New Yorkta!

Survivor All Star 23 Haziran akşamı müthiş ödül oyunuyla nefesleri kesmeyi başardı. Survivor’da büyük ödül oyununu kim kazandı, Survivor All Star New York ödül oyununu kim kazandı, New York’a kim gitti? Sorularının cevapları da haberimizde. Survivor All Star 23 Haziran ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 23 Haziran New York ödülünü kim kazandı? O takım New Yorkta!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Finale artık ramak kala Survivor’da nefesler tutuldu. 23 Haziran akşamı oynanan ödül oyunu da nefesleri kesti. Zira ödül çok büyüktü. Kazanan takım New York 5. Cadde’ye gidecekti Survivor’da. Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getiren 23 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı, New York’a hangi takım gitti, Survivor New York ödülünü kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER 9-2’DEN GELDİ ANCAK YAKALAYAMADILAR!

Ünlüler takımı bu büyük ödül oyununda, New York ödülünde 9-2 geriye düştü. Aslında Hakan ve Merve Aydın desek de doğru olur çünkü Ünlüler adada artık 2 kişi. Doğukansız ilk büyük ödül oyunu oynayan Ünlüler takımı adeta bozguna uğrayacak diye bekleniyordu. Ancak yılmadılar ve 5 oyun üst üste kazanarak durumu 9-7’ye getirmeyi başardılar.

SURVIVOR ALL STAR 23 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Geldik Survivor All Star 23 Haziran ödülü kim kazandı sorusunun cevabına. Durum artık 9-7 idi ve son etapta Gönüllülerden Hasan ve Ünlülerden Hakan karşı karşıya geldi. Hasan Hakan’ı mağlup edip, Survivor 23 Haziran’ın kazanan takımı olarak Gönüllüler olduğunu belirledi. Survivor’da New York ödülünü, büyük ödülü Gönüllüler kazandı.

GÖNÜLLÜLER NEW YORK SOKAKLARINDA

Gönüllüler takımı bu büyük ödülü kazandıktan sonra New York’a gittiler. Turabi, Hasan, Hilmicem ve Begüm’ün yer aldığı Gönüllüler takımı New York 5. Cadde’de gezdiler, fotoğraf çektiler. Hatta Begüm kendi resmini karakalemle çizdirdi, arkadaşları ise karakalem çalışmasının Begüm’e benzemediğini söyledi. Gönüllüler New York’ta gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler