Görüş Bildir

Survivor All Star 24 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Büyük şok!

Survivor All Star’da 24 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. Acun Ilıcalının kanalı TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 24 Mayıs dokunulmazlığı kim aldı? Gibi soruların da yanıtı alındı. İşte Survivor Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star 24 Mayıs Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Büyük şok!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV 8’de ekranlarımıza konuk olan vor All Star heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Survivor All Star ulmazlık oyunu yine nefes kesiciydi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden l;nüllüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? yıs Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

GÖNÜLLÜLER FARKI AÇTI!

Survivor’da zor ve zor olduğu kadar da eğlenceli dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan Gönüllüler dokunulmazlık oyununa da iyi başladı. Bir ara durum 6-6’ya geldi. Daha sonra Gönüllüler 3 kez üst üste oyun alarak durumu 9-6’ya getirdi. Daha sonra Hakan ile Hilmicem karşı karşıya geldi başa baş devam eden mücadeleyi Hilmicem kıl payı kaybetti ve kazanarak durumu 9-7’ye getirdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU KİMİN?

vor All Star’da haftanın en önemli oyunu Dokunulmazlık’ta Gönüllüler ve Ünlülerin mücadelesi nefesleri kesti. Dün akşamki ödülü kazanmaları Gönüllüleri ayrı bir motivasyona sokmuş olacak ki bu oyundaki performansları seviyedeydi. Bir Gönüllüler, bir ünlüler oyunları aldı. Ancak Durum 9-7 iken Hasan ile Doğukan karşı karşıya geldi ve müthiş performansıyla kazanarak oyunu 10-7 Gönüllülere getirmeyi başardı. Dokunulmazlık Gönüllülerin.

KONSEYDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILACAK?                

İşte merak edilen bir soru daha. Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve Ünlüler ye gidecekler. Geçtiğimiz hafta 17 Mayıs Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu kez sürprize yer vermedi. Ünlüler aralarından birini gönderecekleri için büyük hüsran yaşadı, Konseyde kimin ismi (adı) yazılacak, kim eleme adayı olacak, çok merak ediliyor. Konseyden kimin ismi çıkacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi