Görüş Bildir

Survivor All Star 30 Haziran Final oyununu kim kazandı? Doğrudan Finalist oldu!

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir program olan Survivor All Star’da büyük çekişme finale bir adım kala sona erdi. Survivor All Star 30 Haziran akşamı ekranlara gelen bölümde final oyunu soluksuz izlendi. 30 Haziran’da final oyununu kim kazandı? Kimler SMS’e kaldı, Kuzey Kıbrıs 1. Finalisti kim oldu, Survivor final oyununda birinci kim oldu, Survivor 30 Haziran final oyunu kim kazandı? gibi sorular da yanıt buldu.

Survivor All Star 30 Haziran Final oyununu kim kazandı? Doğrudan Finalist oldu!

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da Turabi, Merve Aydın, Hilmicem ve Begüm arasındaki Kuzey Kıbrıs finali rekabeti son oyunla bitti. Dominik’te oynanan final oyununda nefesler tutuldu ve Kuzey Kıbrıs’taki iki finalistten ilkini belirleyen bu oyun ağızlar açıkta izlendi. 30 Haziran 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde  oyununda Turabi’nin performansı üst düzeydeydi. Büyük çekişmeye sahne olan final oyununu azandı? İşte cevabı…

FİNAL OYUNUNDA İLK ELENEN BEGÜM YÜCETAN

Tüm bireysel oyunlarda olduğu gibi Dominik’teki son oyunda, yani final oyununda da yarışmacılara 8 hak verildi. Oldukça zor bir parkurda ellerindeki sembollerle engelleri birer birer geçerek parkur sonunda Survivor All Star temalı tahta parçalarını ilk yerleştiren yarışmacı sayıyı kazanacak ve hakkını yitirmeyecekti. İşte bu nefes kesen final oyununda ilk elenen ve yarın akşamki Survivor All Star Canlı yayında SMS’e çıkacak isim Ece Begüm Yücetan oldu.

İKİNCİ ELENEN İSİM MERVE AYDIN!

Merve Aydın da tıpkı Begüm gibi elenen ve SMS’e çıkacak isimler arasında yer aldı. Merve Aydın ve Begüm’ün yanına kim eklenecek diye merak edilirken, Turabi ve Hilmicem kıyasıya mücadele etti. Survivor’ın başından beri ayrılmaz ikili olan Turabi ve Hilmicem birbirlerine rakip oldu.

SURVIVOR FİNAL OYUNUNU KİM KAZANDI, KIBRIS’IN 1. FİNALİSTİ KİM?      

Hilmicem’in 1 hakkı, Turabi’nin ise 3 hakkı vardı.Turabi ve Hilmicem’in nefes kesen yarışında kazanan isim Turabi oldu ve Turabi Kuzey Kıbrıs’taki finalin doğrudan ilk finalisti oldu. Turabi Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan Survivor Finaline doğrudan finalist olarak gidiyor. Turabi’nin sevinci ise görülmeye değerdi. Turabi’yi Merve Aydın, Begüm ve Hilmicem sarılarak tebrik etti. Yarın akşam Survivor All Star Kuzey Kıbrıs'ta canlı yayınla SMS oylaması yapılacak. Merve Aydın, Begüm veya Merve Aydın'dan biri Turabi'nin rakibi olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi