Survivor All Star 60. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı - Savaş devam ediyor

Survivor All Star 60. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı da yayınlandı. Survivor yeni bölümde neler olduğunu merak ediyorsanız, haberimizin ayrıntılarına bakabilirsiniz. Survivor All Star 25 Mayıs akşamı (bu akşam) yayınlanacak bölümde büyük mücadeleye sahne olan Ödül oyunu oynanırken, kimin kazanacağı merak konusu. Adada neler oluyor, ödül ne, kim kazanacak, tüm merak edilenler bu akşam yanıt bulacak. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı.

Survivor All Star 60. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı - Savaş devam ediyor

NAİF DURGUN

vor All Star’ın ölüm (bölüm) anında ilginç anlar yaşanıyor. Dün dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanmış ve Ünlüleri konseye göndermişti. Ünlüler konseyinde ise Berna ve Hakan’ın ismi eleme adayı olarak öne çıkmıştı. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor All Star’da ise yine sunucu Ilıcalı.

Acun Ilıcalının sunumunda ekranlarımıza gelecek olan Survivor All Star 60. Bölüm (yeni bölüm)’de çok zor bir ödül oyunu oynanacak. Ödül oyununu kim kazanacak, Gönüllüler hegemonyasını sürdürebilecek mi? Ünlüler 3 haftadır yemek ödüllerini kazanamıyorlar, bir de üstüne dün dokunulmazlığı kaybettiler. Ünlüler bu akşamki ödülü kazanabilecek mi, Acun’un büyük sürpriz ödülü ne? İşte tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Survivor All Star bu akşam saat 20:00’de TV8’de!

SURVIVOR ALL STAR 60. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz